Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αφιέρωμα After Sales: Peugeot

Ελλάδα 8:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφιέρωμα After Sales: Peugeot

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αφιέρωμα After Sales: Peugeot

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η Peugeot είναι πάντα κοντά στους κατόχους μοντέλων της και ειδικά τώρα, που με την απελευθέρωση των μετακινήσεων οι… «λέοντες» θα πάρουν πάλι τους δρόμους.

Advertisement
Advertisement

Με προνομιακά πακέτα αναβαθμισμένων υπηρεσιών, που εξασφαλίζουν την άριστη συντήρηση των οχημάτων με το σήμα της γαλλικής μάρκας – πράγμα που μπορεί να γίνει μόνο στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο.

Ας δούμε όμως τους βασικούς άξονες των υπηρεσιών After Sales που προσφέρονται στους κατόχους μοντέλων της Peugeot.

peugeot-service-a1000x370

Advertisement
Advertisement

Φροντίδα Peugeot
Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της η γαλλική εταιρεία παρέχει ένα πρωτοποριακό πακέτο αναβαθμισμένων υπηρεσιών τόσο για την διευκόλυνσή τους όσο και για την σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου τους.
– Online booking: Μέσα από το Peugeot.gr, μπορείτε εύκολα και γρήγορα, να προγραμματίσετε ραντεβού για τη συντήρηση του οχήματός σας. Επιλέγοντας τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που επιθυμείτε, καθώς επίσης, την ημερομηνία και ώρα που σας εξυπηρετεί!
– Pick-up and delivery: Η Peugeot σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τη συντήρηση του οχήματός σας, χωρίς να απομακρυνθείτε από τον χώρο σας. Η παραλαβή και η επιστροφή του αυτοκινήτου, πραγματοποιείται από έμπειρο τεχνικό προσωπικό, με την όλη διαδικασία να γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη. Η υπηρεσία παραλαβής-παράδοσης ενδέχεται να περιλαμβάνει χρέωση, αναλόγως της χιλιομετρικής απόστασης.
– Αυτοκίνητο αντικατάστασης: Η Peugeot φροντίζει για την κινητικότητα των πελατών της. Για τον λόγο αυτό και κατόπιν συνεννόησης με τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή που θα αναλάβει την επισκευή ή την φανοποιεία του αυτοκινήτου, έχετε την δυνατότητα παραλαβής αυτοκινήτου αντικατάστασης μέχρι το πέρας των εργασιών του δικού σας οχήματος.

Προ-έλεγχος ΚΤΕΟ
Αν θέλετε να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις κατά τη διενέργεια του ελέγχου Κ.Τ.Ε.Ο. καθώς και το επιπρόσθετο κόστος σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητος ο επανέλεγχος, μπορείτε να επωφεληθείτε της συγκεκριμένης υπηρεσίας της Peugeot. Συγκεκριμένα, πραγματοποιείται λεπτομερής επιθεώρησης του αυτοκινήτου σας, δωρεάν εκτίμηση τυχόν επισκευών που απαιτούνται για να περάσετε τον έλεγχο του ΚΤΕΟ ενώ σε περίπτωση που το όχημά σας δεν εγκριθεί από το ΚΤΕΟ, παρά τον προκαταρκτικό έλεγχο, η Peugeot επωμίζεται το πρόσθετο κόστος του επανελέγχου!

Advertisement

peugeot-service-c1000x370

Πρόγραμμα 3-PLUS
Σε μια εποχή που καθιστά το αυτοκίνητο το πιο ασφαλές μέσο μετακίνησης από πλευράς υγιεινής, η Peugeot προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα τριπλής φροντίδας!
– Αντιβακτηριδιακός Καθαρισμός Κλιματιστικού: Συνδυάζεται με έλεγχο 8 σημείων του συστήματος κλιματισμού, με αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον. Ο συστηματικός έλεγχος και η σωστή συντήρηση του κλιματιστικού συστήματος φιλτράρει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια, ώστε ο αέρας της καμπίνας να είναι πάντοτε καθαρός.
– Τεχνικός Έλεγχος Ασφάλειας 20 σημείων: Αφορά έλεγχο ζωτικών σημείων εντός και εκτός του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένης και της μπαταρίας, της οποίας ο έλεγχος καθίσταται απαραίτητος, ιδίως για τα αυτοκίνητα που έχουν μείνει ακίνητα για αρκετό καιρό. Ο έλεγχος αυτός λειτουργεί και προληπτικά, βοηθώντας στον έγκαιρο εντοπισμό προβλημάτων, ώστε να αποφευχθεί κάποια πιθανή δυσλειτουργία και κατ’ επέκταση μια κοστοβόρα επισκευή.
– Εξωτερική και Εσωτερική Απολύμανση: Η απολύμανση του αυτοκινήτου μας, αποτελεί πλέον μια υποχρεωτική διαδικασία για την προστασία της υγείας. Στο πλαίσιο του προγράμματος 3PLUS διενεργείται εσωτερικά και εξωτερικά απολύμανση με την χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή.

Advertisement

peugeot-service-e1000x834

Ανταλλακτικά ανασκευής Peugeot
Στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσης για μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, η γαλλική μάρκα διαθέτει στην Ελληνική αγορά τα ανταλλακτικά ανακατασκευής PEUGEOT. Μια οικονομική και πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σου!

Advertisement

Service GO με 135€ και Δωρεάν 1 χρόνο Οδική Βοήθεια!
Πρόκειται για ένα προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης, το όποιο μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών δίνει την δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων Peugeot πενταετίας και άνω, να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο τους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Service Ecoexpert με 59€ και Δωρεάν 1 χρόνο Οδική Βοήθεια!
Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα συντήρησης, χαμηλού κόστους, το οποίο μέσω του δικτύου των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων PEUGEOT να πραγματοποιήσουν ένα γρήγορο αλλά πολύ περιεκτικό Service στο αυτοκίνητό τους.

Νέο πρόγραμμα φανοποιείας
Τώρα το δίκτυο των επίσημων επισκευαστών της Peugeot, σας προσφέρει έκπτωση έως 45% στην επισκευή φανοποιείας του αυτοκινήτου σας.