Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αφιέρωμα After Sales: Mercedes-Benz

Ελλάδα 10:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αφιέρωμα After Sales: Mercedes-Benz

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αφιέρωμα After Sales: Mercedes-Benz

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Μετά τον πολύμηνο περιορισμό που η πανδημία επέβαλλε στις μετακινήσεις, ήρθε η ώρα για… πιο μακρινές διαδρομές.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, μετά την παρατεταμένη περίοδο ακινησίας ή έστω των περιορισμένων μετακινήσεων, πρώτη δραστηριότητα στη λίστα του προγραμματισμού σας θα πρέπει να είναι ο έλεγχος και το service του αυτοκινήτου σας. Και ειδικά για τους κατόχους μοντέλων της Mercedes-Benz, το Εξουσιοδοτημένο συνεργείο θα πρέπει να είναι ο πρώτος σταθμός!

Το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του επίσημου δικτύου Mercedes-Benz είναι ένα One-Stop Shop!
Όλοι οι ιδιοκτήτες οχημάτων με σήμα το αστέρι ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Είτε οδηγούν ένα νέο μοντέλο της μάρκας, είτε ένα παλαιότερο που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα. Σε αυτό το πνεύμα, η μάρκα προσφέρει ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων που δίνουν αξία στην επιλογή του οδηγού να παραμένει στην οικογένεια της Mercedes-Benz, όποια κι αν είναι η ηλικία του οχήματός του.

Mercedes-service-a1000x600

Advertisement
Advertisement

Για τους κατόχους μοντέλων της Γερμανικής μάρκας, ένα μόνο ραντεβού αρκεί για να καλύψει όλες τις ανάγκες. Διότι μόνο στο Εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Mercedes-Benz μπορεί κανείς να βρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων καθώς και την άνεση, την αξιοπιστία, την τεχνογνωσία και την εξοικονόμηση χρόνου που αποζητά.

Έχει την επιλογή να αλλάξει ελαστικά στη Mercedes του, να προμηθευτεί ποιοτικά είδη από την Collection της Mercedes-Benz, να διευκολυνθεί με Γνήσια Αξεσουάρ (από μπάρες έως παιδικό κάθισμα), να απευθυνθεί στους άριστα καταρτισμένους τεχνικούς συμβούλους για οποιοδήποτε θέμα αφορά στη Mercedes του, να συνδεθεί με τον ψηφιακό κόσμο των εφαρμογών Mercedes me για τα νεότερα ή Mercedes me Adapter για τα παλαιότερα οχήματα, να ενημερωθεί για τα ψηφιακά προϊόντα του Mercedes me Connect και φυσικά να διατηρήσει τη Mercedes του, Mercedes για πάντα – με τα Γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz, τα Γνήσια ανταλλακτικά Starparts ή τα γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά Mercedes-Benz.

Advertisement

Mercedes-service-b1000x600

Αλλαγή ελαστικών με το επόμενο service
Δεδομένης της ακινησίας των οχημάτων την περίοδο που προηγήθηκε, είναι επιτακτική η ανάγκη ελέγχου της κατάστασής τους και πιθανότατα της αντικατάστασής τους. Πράγμα που μπορεί να γίνει παράλληλα με το service! Τα γνήσια ελαστικά Mercedes Original δε φέρουν τυχαία τη σφραγίδα ποιότητας ΜΟ. Κατασκευάζονται από τους premium κατασκευαστές ελαστικών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ποιότητας της Mercedes-Benz, με διαδικασίες κατασκευής κι ελέγχων που απαιτούν 1000 ώρες επιπλέον από ένα απλό ελαστικό.

Advertisement

Υπηρεσίες εσωτερικού καθαρισμού του οχήματος
Σε συνδυασμό με την προγραμματισμένη σας επίσκεψη, μπορείτε να ζητήσετε από το Σύμβουλό σας να αναζωογονήσει την καμπίνα του οχήματος, προτείνοντάς σας ένα από τα διαθέσιμα πακέτα εσωτερικού καθαρισμού που προσφέρονται από το συνεργείο σας. Η Mercedes-Benz παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα εσωτερικού καθαρισμού του οχήματος όπως τον καθαρισμό του συστήματος κλιματισμού με αλλαγή φίλτρου ή τον βαθύ καθαρισμό του εσωτερικού με συσκευή εκνέφωσης (Atomizer). Σε συνδυασμό με τα επώνυμα προϊόντα περιποίησης Mercedes-Benz που διαθέτει για κάθε περίπτωση, καθαρίζουν την καμπίνα σε βάθος, εξαλείφουν τις οσμές και προσδίδουν αίσθηση ασφάλειας κι ευεξίας στους επιβάτες.

Mercedes-service-e1000x600

Advertisement

Υπηρεσίες συνδεσιμότητας
Ένα σημείο στο οποίο πρέπει να σταθούμε, αφορά στις υπηρεσίες συνδεσιμότητας: Mercedes me για νεότερα οχήματα και Mercedes me Adapter για παλαιότερα. Τα app αυτά είναι διαθέσιμα μέσω Playstore ή Apple store και το μόνο που πρέπει να κάνετε στη συνέχεια, είναι να επισκεφτείτε ένα Εξουσιοδοτημένο συνεργείο ώστε να συνδεθεί με το όχημά σας. Μέσω των εφαρμογών αυτών, έχετε πάντα ανοικτή επικοινωνία με το συνεργείο, είτε πρόκειται για την online λήψη εξατομικευμένης προσφοράς για το επόμενο service είτε πρόκειται για εξυπηρέτηση επείγουσας ανάγκης στο δρόμο.

Συνολικά, υπάρχουν τρία Mercedes me apps, τα οποία λαμβάνονται ξεχωριστά αλλά επικοινωνούν μαζί τους με ένα ενιαίο Mercedes me ID.

Ας τα δούμε αναλυτικά:

Mercedes me Service app: Μέσω αυτού υπάρχει η δυνατότητα να καθοριστεί online ραντεβού, να γίνει διαχείριση βλάβης (Breakdown management), διαχείριση ατυχήματος (accident management) αλλά και εκπαιδευτικά video που έχουν απαντήσεις για κάθε σας ερώτημα.

Mercedes me Store: Μέσω αυτού γίνεται ο έλεγχος των ψηφιακών προϊόντων σας και online αγορές, από μία ευρεία γκάμα ψηφιακών προϊόντων για το αυτοκίνητο, όπως υπηρεσίες παρακολούθησης του οχήματος, in car office ή υπηρεσίες πλοήγησης.

Mercedes me Adapter: O εξοπλισμός που δίνει τη δυνατότητα συνδεσιμότητας σε παλαιότερα μοντέλα. Εφαρμόζεται στο όχημα και δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα, να συνδέεται μέσω Bluetooth με το αυτοκίνητό του. Στην οθόνη του smartphone του εμφανίζονται ενδείξεις με τις ζωτικές λειτουργίες του οχήματος και την κατάστασή του, σύνδεση με το συνεργείο κι άλλες πολλές παροχές.

Mercedes me Collection
Αν νιώθετε μέλος της «οικογένειας» της Mercedes, τότε σας περιμένει μία συλλογή με είδη lifestyle. σχεδιασμένα με το πάθος που διακρίνει τη μάρκα με το αστέρι. που μπορούν να μετατραπούν σε πολύτιμα δώρα-σύμβολα για κάθε αποδέκτη. Μοναδικά είδη με τη σχεδιαστική υπεροχή και την ποιότητα της γερμανικής μάρκας.

Φροντίστε λοιπόν τη Mercedes-Benz σας και κάντε το στο Εξουσιοδοτημένο δίκτυο. Για να επωφεληθείτε ποιότητας στις υπηρεσίες και απαράμιλλης αξιοπιστίας.