Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αφιέρωμα After Sales: Jaguar Land Rover

Ελλάδα 15:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφιέρωμα After Sales: Jaguar Land Rover

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αφιέρωμα After Sales: Jaguar Land Rover

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η επανεκκίνηση στις μετακινήσεις καθιστά απαραίτητο τον έλεγχο του οχήματός σας – ειδικά μετά από αυτήν τη μακρά περίοδο περιορισμένης χρήσης.

Advertisement
Advertisement

Και επιλέγοντας τα εξουσιοδοτημένα Συνεργεία της Jaguar Land Rover, μπορείτε να απολαύσετε την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, σε συνδυασμό με την απόλυτη ασφάλεια πελατών και εργαζομένων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Total Care & Protection», που θα διαρκέσει από μέσα Ιουνίου έως τέλος Ιουλίου, η Jaguar Land Rover προχώρησε στις απαραίτητες προσαρμογές στις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της, εφαρμόζοντας παράλληλα εκτεταμένα μέτρα καθαριότητας και απολύμανσης.

Advertisement
Advertisement

Παραλαβή και παράδοση οχήματος από το χώρο σας
Ήρθε η ώρα για προγραμματισμένο service; Υπάρχει ανάγκη για επισκευή; Ετοιμάζεστε να αφήσετε το αστικό τοπίο και θέλετε να πραγματοποιήσετε έναν έλεγχο ταξιδιού στο αυτοκίνητό σας; Μπορείτε να το κάνετε, δίχως να διαβείτε την πόρτα του σπιτιού ή του γραφείου σας! Η Jaguar Land Rover παραλαμβάνει το αυτοκίνητό σας, φροντίζει για τη συντήρηση ή επισκευή του και έπειτα, το επιστρέφει στο χώρο σας. Επικοινωνήστε σήμερα με τον οικείο επισκευαστή σας, ώστε να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα και να ορίσετε ραντεβού για την υπηρεσία Pick up & Delivery.

Δωρεάν καθαρισμός και απολύμανση οχημάτων

Μπορεί να έχει επέλθει μερική απελευθέρωση στην καθημερινότητά μας, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει τίποτα στη προσέγγιση της Jaguar Land Rover. Κατά τη συντήρηση του οχήματός σας, λαμβάνονται επιπλέον μέτρα υγιεινής, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης του τιμονιού, των καθισμάτων και του δαπέδου, με προστατευτικό υλικό. Επίσης, κάθε όχημα καθαρίζεται μέσα και έξω, ενώ όλες οι εσωτερικές επιφάνειες ψεκάζονται και σκουπίζονται σχολιαστικά, με ειδικό αντισηπτικό υγρό, προτού σας επιστραφεί το όχημά σας.

Δωρεάν Τεχνικός Έλεγχος eVHC/eVHC+

Με αυτή τη δωρεάν υπηρεσία, ο Τεχνικός σας Σύμβουλος στέλνει κοστολογημένη Τεχνική Αναφορά και καταγράφει σε video τυχόν προβλήματα που εντοπίστηκαν κατά το συνολικό έλεγχο του οχήματός σας – συμπεριλαμβανομένης της αναλυτικής οικονομικής προσφοράς προς αξιολόγηση και έγκρισή.

Advertisement

Προνομιακές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά και εργασία

Μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Jaguar Land Rover, έχετε τη δυνατότητα να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Ειδικότερα, για όσο διάστημα διαρκεί η καμπάνια «Total Care & Protection», προσφέρονται:
– έως 40% έκπτωση σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά και accessories.
– έως 40% έκπτωση στις εργασίες
– Πλήρης τεχνικός έλεγχος e-VHC(+) του αυτοκινήτου σας, σε όλα τα συστήματα που προτείνει ο κατασκευαστής
– Δωρεάν απολύμανση άντι-Covid 19
– Pick Up and Delivery Service μετά από ραντεβού
Τα παραπάνω αφορούν ετήσια εκπτωτική ενέργεια της Jaguar Land Rover, στο πλαίσιο του «καλοκαιρινού ελέγχου» του αυτοκινήτου σας πριν τις διακοπές.

Λιπαντικά CASTROL EDGE Professional

Κάθε κινητήρας της Jaguar Land Rover βγαίνει από το εργοστάσιο με λιπαντικό Castrol. Γι’ αυτό συνιστάται η συνέχιση της λειτουργίας του με τα ίδια υψηλά πρότυπα λίπανσης, σε όλη τη διάρκεια της μακράς αλλά και περιπετειώδους ζωής του. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι πελάτες λαμβάνουν το ίδιο ποιοτικό λιπαντικό στο σέρβις με αυτό που απαιτεί η Jaguar Land Rover κατά την κατασκευή του αυτοκινήτου. Η Castrol είναι επίσημος συνεργάτης της Jaguar Land Rover στον τομέα των λιπαντικών για περισσότερα από 11 χρόνια. Έχουν ενώσει με επιτυχία τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μία σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων για να καλύπτουν τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας. Αυτό σημαίνει ότι τα λιπαντικά Castrol Edge Professional έχουν δοκιμαστεί εκτενώς σε κινητήρες Jaguar Land Rover κατά τη φάση εξέλιξής τους. Αυτό έχει συμβάλλει στην βελτιστοποίηση και των δύο τεχνολογιών για την επίτευξη εξαιρετικής απόδοσης, βελτιωμένης οικονομίας καυσίμου και μειωμένων εκπομπών CO2.

Advertisement

Tyre Care Warranty

Με κάθε σετ ελαστικών που αγοράζεται στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Jaguar Land Rover και τοποθετείται σε αυτοκίνητο της μάρκας, προσφέρεται δωρεάν εγγύηση για 3 χρόνια. Αφορά σε όλες τις επώνυμες μάρκες ελαστικών που χρησιμοποιεί η Jaguar Land Rover (1ης τοποθέτησης), όπως και οι προτεινόμενες από τον επίσημο εισαγωγέα.

Παράλληλα, καλύπτονται ζημιές όπως:
– Βανδαλισμός
– Κλοπή
– Καταστροφή από αιχμηρό αντικείμενο (πχ. καρφί ή γυαλί)
– Πρόσκρουση σε σταθερό σημείο (πχ. πεζοδρόμιο ή λακκούβα)

G4S WithU Car
Όσο το αυτοκίνητό σας βρίσκεται στο συνεργείο, είναι ιδανική ευκαιρία να αποκτήσετε απόλυτο έλεγχο του οχήματός σας από το κινητό σας, με την ολοκληρωμένη λύση εντοπισμού και ανεύρεσης αυτοκίνητου που προσφέρει η Jaguar Land Rover σε συνεργασία με την G4S Telematix. Από όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω ειδικής εφαρμογής και email, αλλά και σε 24/7 σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της G4S, είστε σε θέση να διαχειριστείτε κάθε επείγον περιστατικό, όπως κλοπή, ατύχημα ή αίτημα άμεσης βοήθειας.

Advertisement

Με το G4S WithU Car ενημερώνεστε για όλα τα παρακάτω:

Επίβλεψη & Προστασία
– Εντοπισμός σε περίπτωση κλοπής
– Ειδοποίηση ενεργοποίησης συναγερμού
– Ειδοποίηση ρυμούλκησης
– Ειδοποίηση δολιοφθοράς
– Ειδοποίηση ανύψωσης
– Ωράριο κίνησης
– Γεωφράκτης επιτρεπόμενης κίνησης

Διασύνδεση & Άνεση
– Ιστορικό διαδρομών
– Find My Car

Οδηγική Ασφάλεια
– Ειδοποίηση ατυχήματος
– Κουμπί πανικού

Η εγκατάσταση γίνεται από εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Jaguar Land Rover, με όλες τις προδιαγραφές και την εγγύηση καλής λειτουργίας. Ζητήστε να ενημερωθείτε από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων για την εγκατάσταση G4S WithU Car και απολαύστε τα οφέλη της ασφάλειας και προστασίας που σας παρέχει.

Επικοινωνήστε σήμερα με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Jaguar Land Rover για να κλείσετε ραντεβού για τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας.

Για οχήματα Jaguar: https://www.jaguar.gr/owners-servicing-maintenance-book-service-online

Για οχήματα Land Rover: https://www.landrover.gr/owners-servicing-maintenance-book-service-online