Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault

Το Renault Twingo Electric ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά

Ελλάδα 7:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Renault Twingo Electric ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά

Renault

Το Renault Twingo Electric ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά

Renault

Το Twingo, το εμβληματικό μικρό όχημα πόλης της Renault προσφέρεται πλέον και σε έκδοση Electric με ηλεκτρικό κινητήρα, που του εξασφαλίζει ακόμα περισσότερη οδηγική απόλαυση και άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Κι αυτό, σε ένα σύγχρονο, μοντέρνο, ελκυστικό περιτύλιγμα, τα βασικά χαρακτηριστικά του οποίου θα δούμε παρακάτω αναλυγικά!

Εξωτερικός χαρακτήρας
Το νέο Twingo που λανσαρίστηκε την άνοιξη του 19, φημίζεται για τις συμπαγείς του εξωτερικές διαστάσεις και το μοντέρνο και κομψό του design. Το Twingo Electric διαθέτει ορισμένα επιπλέον στοιχεία σχεδιασμού που χαρακτηρίζουν όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα της Renault. Το Twingo ξεχώριζε πάντα από την παιχνιδιάρικη και μοντέρνα εμφάνιση του εμπρός του μέρους. Και η σημερινή του έκδοση δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Ο σμιλευμένος προφυλακτήρας με τους αεραγωγούς και τα φωτιστικά σώματα που χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερη εμφάνιση με υπογραφή LED σχήματος “C”, χαρίζει στο αυτοκίνητο την ίδια μοντέρνα εμπρός όψη. Τα χρώματα του αμαξώματος, τα πακέτα χρωμάτων, οι διακοσμητικές επενδύσεις και οι ζάντες, συνδυάζονται με στόχο την εξασφάλιση πολυάριθμων δυνατοτήτων εξατομίκευσης. Η έκδοση Electric διαθέτει επιπλέον και τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά ενός αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος.

Renault-Twingo-electric-e1000x611

Advertisement
Advertisement

Μπλε electrique κέντρο του τροχού
Η μπλε απόχρωση τονίζει το κέντρο του τροχού. Αποτελεί μέρος του εξοπλισμού από την βασική έκδοση (Life), και αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο όλων των επιλογών των ζαντών και των πλουσιότερων εκδόσεων.

Σήμα στο πίσω μέρος
Τοποθετημένο στην πόρτα του πορτμπαγκάζ, το σήμα “Electric” υπενθυμίζει τον αμιγώς ηλεκτρικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Διακόσμηση εμπρός μέρους
Η οριζόντια διάταξη της μάσκας κοσμείται από μπλε ελεκτρίκ αποχρώσεις, από την έκδοση Intens και πάνω.

Advertisement

Renault-Twingo-electric-c1000x600

Πλευρικά σήματα
Το λογότυπο “Electric” κοσμεί τη βάση της μεσαίας κολώνας ανάμεσα στις δύο πλευρικές πόρτες του αυτοκινήτου

Advertisement

Πλευρική ρίγα
Η κάθε πλευρά του Twingo Electric διακοσμείται από μία μπλε ρίγα από το επίπεδο Intens και πάνω. Η ρίγα αυτή διατρέχει όλο το μήκος της κάθε πλευράς, τονίζοντας το σχήμα του αυτοκινήτου. Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να την αντικαταστήσει με ένα προσωπικό διακοσμητικό σχέδιο.

Υποδοχή φόρτισης
Η υποδοχή για το βύσμα της φόρτισης (Type 2 κατάλληλο για φόρτιση και από δημόσιους σταθμούς) βρίσκεται στη θέση που συναντά κανείς το πορτάκι του ρεζερβουάρ στα μοντέλα με κινητήρα εσωτερικής καύσεως.

Renault-Twingo-electric-d1000x600

Advertisement