Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault

Τα 6 μεγάλα ατού του Renault Twingo

Ελλάδα 19:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα 6 μεγάλα ατού του Renault Twingo

Renault

Τα 6 μεγάλα ατού του Renault Twingo

Renault

Το Renault Twingo τελευταίας γενιάς, είναι πιο εκλεπτυσμένο από ποτέ, παραμένοντας κεφάτο και ευέλικτο όπως πάντα.

Advertisement
Advertisement

Με νέα εμφάνιση, μέσα και έξω, το νέο μοντέλο έχει νέες δυνατότητες εξατομίκευσης, εξοπλίζεται με τις τελευταίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, ενώ διατίθεται με σύγχρονους κινητήρες βενζίνης. Ας δούμε όμως 6 λόγους για τους οποίους, παρότι μικρό, τα έχει όλα σε υπερθετικό βαθμό!

Υπέρ-Εύκολο στο Χειρισμό
Με τον κινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος, το νέο Twingo έχει κύκλο στροφής μόλις 4,3 μέτρα, τον πιο μικρό της αγοράς. Σε συνδυασμό με το περιορισμένο του μήκος (3,61 μ.) παρκάρει εύκολα παντού, ενώ ελίσσεται άνετα μέσα στην πόλη.

Renault-Twingo-2019-c1000x600

Advertisement
Advertisement

Υπέρ-Κεφάτο
Το νέο Twingo προσφέρει μια σπορτίφ οδηγική εμπειρία. Εξοπλίζεται τόσο με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.0 λίτρου SCe 65 που εξασφαλίζει έναν ιδανικό συνδυασμό οδηγικής ευχαρίστησης και οικονομίας, αλλά και με τον turbo κινητήρα βενζίνης 0.9 λίτρου, TCe 95, που προσφέρει επιδόσεις που του επιτρέπουν να κινηθεί με σπιρτάδα και έξω από τα όρια της πόλης. Παράλληλα, αυτός ο κινητήρας μπορεί να συνδυαστεί με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (EDC), ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στοιχείο του μοντέλου, που το ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό του.

Υπέρ- Συνδεδεμένο
Με δύο επιλογές συστημάτων infotainment, R&GO και EASY CONNECT, το νέο Twingo είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Renault-Twingo-2019-d1000x600

Advertisement

Υπέρ-Προσωπικό
Με δυνατότητα συνδυασμού πολλών εξωτερικών χρωμάτων (μεταξύ των οποίων τα καινούρια Κίτρινο Mango & Λευκό Quartz), πακέτων χρωματισμού για το εσωτερικό και το εξωτερικό, περιφερειακά αυτοκόλλητα και διακοσμητικά, αλλά και πολλές διαθέσιμες επιλογές τροχών, το νέο Twingo διαθέτει στην πραγματικότητα πολλές εκατοντάδες διαθέσιμες εκδόσεις.

Υπέρ-Χρηστικό
Διαθέσιμο αποκλειστικά σε 5-θυρο αμάξωμα και με κάθισμα συνοδηγού του οποίου η πλάτη αναδιπλώνεται πλήρως, το νέο Twingo προσφέρει στο εσωτερικό του δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων μήκους έως 2,31 μέτρων, ένα νούμερο που θα ζήλευαν μεγαλύτερα αυτοκίνητα. Εξάλλου, οι οδηγοί θα απολαύσουν τόσο τη νέα κεντρική κονσόλα, όλα και τους πιο φιλικούς στη χρήση μοχλούς για το άνοιγμα του χώρου αποσκευών και του εμπρός καπό.

Advertisement

Renault-Twingo-2019-b1000x600

Υπέρ- Ασφαλές
Εφοδιασμένο με ζώνες προγραμματισμένης παραμόρφωσης που περιβάλλουν τον στιβαρό του κλωβό, 4 αερόσακους, ζώνες με προεντατήρες, συστήματα προειδοποίησης σε περίπτωση ακούσιας απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα, το νέο Twingo προστατεύει αποτελεσματικά τους επιβάτες του.

 

Advertisement