Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault

Με το νέο Renault Clio είσαστε πάντα συνδεδεμένοι

Ελλάδα 18:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με το νέο Renault Clio είσαστε πάντα συνδεδεμένοι

Renault

Με το νέο Renault Clio είσαστε πάντα συνδεδεμένοι

Renault

To νέο Renault Clio είναι το πιο εξελιγμένο μοντέλο της μικρής κατηγορίας, υιοθετώντας τεχνολογίες που ζηλεύουν ακόμα και τα… πρωτότυπα αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τη σύγχρονη γκάμα κινητήρων και τα κορυφαία συστήματα υποβοήθησης, διαθέτει συστήματα συνδεσιμότητας, που κρατούν τον οδηγό, αλλά και τους υπόλοιπους επιβάτες του συνδεδεμένους με τον… έξω κόσμο.

Πώς τα καταφέρνει το νέο Renault Clio;

Με τους εξής τέσσερις τρόπους:

Advertisement
Advertisement

 

1- Με την οθόνη multimedia έως 9,3’’
Ένα από τα βασικά στοιχεία του «Smart Cockpit» στο νέο Renault Clio είναι η οθόνη αφής 9,3’’ του συστήματος multimedia, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη που έχει εξοπλίσει ποτέ κάποιο μοντέλο της Renault. Στραμμένη προς την πλευρά του οδηγού για απόλυτη εργονομία και ασφάλεια στην οδήγηση, η οθόνη, με τη λειτουργία EASY LINK, συγκεντρώνει όλες τις multimedia, infotainment και navi λειτουργίες, καθώς και τις ρυθμίσεις του συστήματος παραμετροποίησης του οχήματος, MULTI-SENSE.

Advertisement

 

2- Με τον ψηφιακός πίνακας οργάνων έως 10,25’’
Με μέγεθος από 7 έως 10,25 ίντσες, η σύγχρονη οθόνη TFT του νέου Clio μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει πιο προσωπική την οδηγική εμπειρία. Η έκδοση με την οθόνη των 10,25 ιντσών περιλαμβάνει ακόμα και την προβολή των δεδομένων (χάρτες κ.λπ.) του συστήματος πλοήγησης, ενώ οι διαθέσιμες πληροφορίες μπορούν να παραμετροποιηθούν ανάλογα με τις επιθυμίες του οδηγού.

Advertisement

 

3- Με το Renault EASY LINK
Η πλατφόρμα πολυμέσων Renault EASY LINK είναι συμβατή με λογισμικό Android AutoTM και Apple CarPlay. Ο χρήστης μπορεί να εξατομικεύσει τις οθόνες με τη βοήθεια widgets που του παρέχουν άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες του λειτουργίες. Το σύστημα στηρίζει τη λειτουργία του στη μόνιμη συνδεσιμότητα 4G για άμεση ενσωμάτωση υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης κλήσης έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος. Παράλληλα, η πλατφόρμα είναι πάντα ενημερωμένη, χάρη στις αυτόματες ενημερώσεις. Η πλοήγηση ενσωματώνει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, που παρέχονται από την TomTom, όπως η ενημέρωση για τις τιμές των καυσίμων στα σημεία ανεφοδιασμού, η κίνηση στους οδικούς άξονες, η προειδοποίηση για επικίνδυνους δρόμους κ.α..

Advertisement

 

4- Με την εφαρμογή MY Renault
Η εφαρμογή MY Renault (διαθέσιμη στην Ελλάδα σε μεταγενέστερο χρόνο) επιτρέπει την καλύτερη προετοιμασία του ταξιδιού, τη συνέχιση της πλοήγησης με τα πόδια, αφού βγείτε από το αυτοκίνητο, αλλά και την υπενθύμιση της διαδρομής πίσω σε αυτό, αν δεν θυμάστε που το έχετε παρκάρει. Επίσης, επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο του αυτοκινήτου (κλείδωμα, ξεκλείδωμα, κόρνα, προβολείς), ενώ, τέλος, εξασφαλίζει βελτιστοποιημένη διαχείριση συντήρησης, παρακολουθώντας το ιστορικό τακτικής συντήρησης.