Live Κίνηση
Περισσότερα
RENAULT AUSTRAL 2023

Το νέο Renault Austral μεταβάλλει τα δεδομένα!

Ελλάδα 6:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Renault Austral μεταβάλλει τα δεδομένα!

RENAULT AUSTRAL 2023

Το νέο Renault Austral μεταβάλλει τα δεδομένα!

RENAULT AUSTRAL 2023

Η Renault πλαισιώνει την πλούσια γκάμα της με ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο νέο και αξιόλογο SUV. Το νέο Austral ήρθε προκειμένου να αλλάξει τα δεδομένα. Έχει τον τρόπο να το επιτύχει…

Advertisement
Advertisement

Βασικός στόχος του νέου μοντέλου είναι πρωτίστως να ενδυναμώσει περαιτέρω την Renault στην πολυπόθητη κατηγορία C-SUV, η οποία και αποτελεί τον πυρήνα της παγκόσμιας αγοράς αυτοκινήτου.

Το ολοκαίνουργιο Austral σηματοδοτεί το επόμενο ορόσημο στην επιθετική στρατηγική της Renault στην κατηγορία C, που ξεκίνησε με το Arkana και με το νέο MeganeE-TECH Electric, εκφράζοντας μια σύγχρονη προσέγγιση. Ξεκάθαρα, πρόκειται για τη «NouvelleVague», η οποία στοχεύει να καταστήσει τη μάρκα «σημείο αναφοράς» σε ό,τι αφορά στην τεχνολογία, την καθαρή ενέργεια αλλά και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Advertisement
Advertisement

Για πρώτη φορά σε μοντέλο Renault, το Austral διατίθεται στην αποκλειστική έκδοση Esprit Alpine, με ακόμα πιο σπορ εμφάνιση. Η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει τα χαρακτηριστικά του αγωνιστικού DNA της Alpine, της κορυφαίας μάρκας του Renault Group.

H δυναμική σχεδίαση της έκδοσης τονίζεται ακόμα περισσότερο χάρη στο νέο, ειδικά σχεδιασμένο χρώμα του αμαξώματος, Satin Shale Grey. Αυτή η τελευταία γενιά χρωμάτων σε ματ απόχρωση, είναι εντυπωσιακή και κυρίως, εύκολη στο καθάρισμα.

Advertisement

Η σπορ αίσθηση ενισχύεται από την ειδική μάσκα σε Satin Grey απόχρωση. Οι μαύρες ζάντες αλουμινίου Daytona 20″ με το λογότυπο της ‘Alpine’, οι μαύρες μπάρες οροφής και οι διακοσμητικές λεπτομέρειες σε Diamond Black, Extra Glossy Black και Ice Black, ξεχωρίζουν στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Την εικόνα ολοκληρώνουν τα λογότυπα Esprit Alpine, στις πλευρές του αυτοκινήτου.

Advertisement

Το Austral αποτελεί ευθαρσώς το πρώτο μοντέλο της Renault που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της νέας πλατφόρμας CMF-CD. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις ανάρτησης: με ημι-άκαμπτο πίσω άξονα στα μοντέλα με κίνηση στους δύο τροχούς και με πίσω άξονα πολλαπλών συνδέσμων, για τα μοντέλα με σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης 4CONTROL Advanced.

Γνωρίστε εδώ το νέο Renault Austral

Το μοντέλο με την τετραδιεύθυνση επιτυγχάνει μάλιστα πολύ μικρό κύκλο στροφής που δεν ξεπερνά τα 10,1 μέτρα. Η ευελιξία του Austral σε αστικό περιβάλλον είναι εφάμιλλη ενός οχήματος πόλης και πραγματικά χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία του σε αυτό τον τομέα.

Advertisement

Το αμάξωμα του Austral είναι στιβαρό, η οδική συμπεριφορά του έχει βελτιστοποιηθεί στο έπακρο και το πλαίσιο του είναι ευπρόσδεκτα ελαφρύ, αλλά έχει αποκτήσει μεγάλη στρεπτική ακαμψία, εξασφαλίζοντας έτσι μια εξαιρετική σχέση άνεσης/αποδοτικότητας/απόκρισης.

Η Renault δεν χωρά αμφιβολία πως με το νέο Austral πέτυχε διάνα στο να κατασκευάσει ένα ολοκληρωμένο και ομοιογενές, τεχνολογικά προικισμένο και κυρίως ευχάριστο οδηγικά SUV, έτοιμο να αλλάξει υπέρ του τις ισορροπίες στη συγκεκριμένη κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι τιμές του νέου Renault Austral στην Ελλάδα
Όταν το νέο Renault Austral συνάντησε την κορυφή
Renault Sport: Πάθος για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων