Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Η Yamaha ανανέωσε το συμβόλαιο του Rossi!

Ελλάδα 12:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Yamaha ανανέωσε το συμβόλαιο του Rossi!

ΑΓΩΝΕΣ

Η Yamaha ανανέωσε το συμβόλαιο του Rossi!

ΑΓΩΝΕΣ

Για δύο ακόμα χρόνια ο Valentino Rossi θα μάχεται στις πίστες του MotoGP οδηγώντας μοτοσυκλέτες της Yamaha καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν επέκταση της συνεργασίας τους!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ο «Γιατρός» θα παραμείνει μέλος της ιαπωνικής ομάδας για δύο ακόμα χρόνια, μέχρι δηλαδή τα 39 του! Η συνεργασία τους ξεκίνησε το 2004, από το MotoGP της Νότιας Αφρικής το οποίο και κέρδισε.

Στις 10 σεζόν που ο Ιταλός είχε στα χέρια του τη YZR-M1 (2004-2019, 2013-2015), κατέκτησε 4 παγκόσμιους τίτλους και 53 νίκες. Μετά την περυσινή πολύ δυνατή σεζόν, όπου πανηγύρισε 4 φορές, ανέβηκε 15 στο βάθρο και βρέθηκε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Rossi απέδειξε πως η ηλικία δεν αποτελεί αρνητικό παράγοντα.

Advertisement
Advertisement

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόφαση της Yamaha γιατί το πλάνο μου ήταν να παραμείνω στο σπορ όσο το απολαμβάνω και νιώθω πως είμαι ανταγωνιστικός. Απ’ όταν επέστρεψα στη Yamaha, νιώθω σαν στο σπίτι μου και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα. Έχω λάβει απεριόριστη υποστήριξη και τους ευχαριστώ ειλικρινά για αυτό», είπε ο Rossi.

Rossi-Mugello-FP-a640

Φέτος teammate του παραμένει ο παγκόσμιος πρωταθλητής Jorge Lorenzo αλλά είναι αβέβαιο αν το 2017 θα μετακομίσει στη Ducati.