Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WTCC: Pole για τον Lopez στη Σλοβακία

Ελλάδα 16:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WTCC: Pole για τον Lopez στη Σλοβακία

ΑΓΩΝΕΣ

WTCC: Pole για τον Lopez στη Σλοβακία

ΑΓΩΝΕΣ

Η κυριαρχία της Citroen Racing επιβεβαθώθηκε και στο Slovakia Ring, κοντά στην Μπρατισλάβα. Εκεί οι τρεις οδηγοί της γαλλικής ομάδας έκαναν το 1-2-3 στις κατατακτήριες δοκιμές. Την pole position εξασφάλισε ο Jose Maria Lopez, μπροστά από τους δύο team mates του, τους Sebastien Loeb και Yvan Muller. Έτσι ο Αργεντίνος αύξησε στους 12 βαθμούς τη διαφορά του από τον περσινό πρωταθλητή, Muller.

Advertisement
Advertisement

TOY KΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στο Q2 ο Gabriele Tarquini είχε έξοδο με το Honda Civic, με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει το καπό και να βγει κόκκινη σημαία. Η περίοδος σταμάτησε προσωρινά και όταν συνεχίστηκε, οι οδηγοί είχαν ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή τους για να κάνουν 1-2 γρήγορους γύρους. Ο Tiago Monteiro, που στην Ουγγαρία ανέβηκε και στους δύο αγώνες στο βάθρο, ήταν 10ος στο Q2, κάτι που «μεταφράζεται» στην pole position για το δεύτερο αυριανό αγώνα.

Οι πέντε οδηγοί που πέρασαν τελικά στο Q3 ήταν οι Lopez, Michelisz (Honda Civic), Loeb, Muller και o νικητής του δεύτερου αγώνα στην Ουγγαρία, ο Morbidelli (Chevrolet Cruze). Οι δύο αυριανοί αγώνες (2.15 και 6.45 μμ, ώρα Ελλάδος) ενδέχεται να διεξαχθούν υπό βροχή.

Advertisement
Advertisement

Στο video που ακολουθεί, ο Rob Huff είχε έξοδο με το Lada Granta και απέφυγε για λίγα εκατοστά την επαφή με τον τοίχο.