Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Video του 2ου ατυχήματος του Kubica!

Ελλάδα 22:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

WRC: Video του 2ου ατυχήματος του Kubica!

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Video του 2ου ατυχήματος του Kubica!

ΑΓΩΝΕΣ

Επεισοδιακό και πρόωρο ήταν το φινάλε της πρώτης εμφάνισης του Ρόμπερτ Κούμπιτσα με World Rally Car σε αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο Πολωνός είχε δύο ατυχήματα, ένα στο δεύτερο και ένα στο τρίτο σκέλος του τελευταίου γύρου της σεζόν, αδυνατώντας να δείξει στα αφεντικά της Citroen που του εμπιστεύτηκαν το DS3 WRC πως είναι έτοιμος για να… ανέβει κατηγορία.

Ο πρωταθλητής στο WRC2 έχει το ελαφρυντικό ότι έτρεξε με νέο συνοδηγό, με τη μεταξύ τους επικοινωνία να είναι στα ιταλικά αλλά και πάλι, δύο ατυχήματα είναι πολλά. Το πρώτο ήρθε στην τέταρτη ειδική διαδρομή του Ράλι Ουαλίας, όταν έκανε λάθος εκτίμηση στα φρένα, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να αναποδογυρίσει (σ.σ. ατύχημα που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ).

Advertisement
Advertisement

Όμως το DS3 WRC δεν είχε υποστεί σημαντικές ζημιές και χάρη στο Rally2, ο Πολωνός επέστρεψε στο δρόμο την επόμενη ημέρα, κουβαλώντας βέβαια 30 λεπτά ποινής. Όμως στη δεύτερη ειδική διαδρομή του Σαββάτου, είχε άλλη μία άτυχη στιγμή την οποία μπορείτε να δείτε στο video που σας παραθέτουμε.

Ένα λάθος στις σημειώσεις, σε μία δεξιά στροφή στα 3.7 χιλιόμετρα από την αφετηρία της ειδικής διαδρομής «Dyfi», τον έστειλε εκτός δρόμου, στη πλαγιά, 60 μακριά από το δρόμο.

«Χτυπήσαμε ένα μεγάλο βράχο. Υπήρξε ασυνεννοησία σχετικά με τις σημειώσεις μας. Σε ένα σημείο όπου θα έπρεπε να έχω φρενάρει, εγώ πήγαινα ακόμα τέρμα γκάζι. Όταν είδα τη στροφή, ήταν πια αργά. Είχαμε ένα μικρό… μπλακ άουτ στην επικοινωνία μας», σχολίασε ο Κούμπιτσα αναφερόμενος στη συνεργασία με τον Μικέλε Φερράρα.