Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Videο: Πως η VW «κατέκτησε» τη Σουηδία

Ελλάδα 9:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Videο: Πως η VW «κατέκτησε» τη Σουηδία

ΑΓΩΝΕΣ

Videο: Πως η VW «κατέκτησε» τη Σουηδία

ΑΓΩΝΕΣ

Ομάδες και πληρώματα προετοιμάζονται ήδη για το Ράλι Μεξικό αλλά για να καλύψουμε το… κενό από αδρεναλίνη, σας παραθέτουμε την περίληψη του Ράλι Σουηδίας από πλευράς VW!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

H Volkswagen Motorsport συγκέντρωσε τις καλύτερες στιγμές της στον δεύτερο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με εντυπωσιακά πλάνα ταχύτατων περασμάτων αλλά και super slow replays. Δείτε τα Polo R WRC να «χορεύουν» στο χιόνι, με τους οδηγούς της γερμανικής ομάδας να μιλούν για την εξέλιξη του ράλι, μέρα με την ημέρα.

Ο θριαμβευτής και πρωτοπόρος πλέον της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, Jari-Matti Latvala, αναλύει και τις επιλογές στα ελαστικά καθώς και τις διαφορετικές απαιτήσεις στο δύσκολο τερέν της Σκανδιναβικής χώρας που έγινε ακόμα δυσκολότερο λόγω του ήπιου καιρού, καθώς το χιόνι έλιωνε και έβγαζε στην επιφάνεια το χώμα.

Advertisement
Advertisement

Το βίντεο περιλαμβάνει ακόμα τις άτυχες στιγμές των οδηγών της VW στο πλαίσιο των 24ων ειδικών διαδρομών αλλά και τους πανηγυρισμούς στο φινάλε – όχι μόνο του νικητή Latvala αλλά και του Andreas Mikkelsen που για πρώτη φορά στην καριέρα του ανέβηκε στο βάθρο αγώνα του WRC!