Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC Ράλι Μόντε Κάρλο: Τα highlights της Power Stage

Ελλάδα 18:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC Ράλι Μόντε Κάρλο: Τα highlights της Power Stage

ΑΓΩΝΕΣ

WRC Ράλι Μόντε Κάρλο: Τα highlights της Power Stage

ΑΓΩΝΕΣ

Ο εναρκτήριος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, το Ράλι Μόντε Κάρλο, έκρυβε πολλές συγκινήσεις και ανατροπές. Πράγμα που ίσχυε ειδικά για την Power Stage με την οποία έκλεισε ο αγώνας και η οποία έχει τη δική της ξεχωριστή βαθμολογία!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το video των highlights από αυτή την τελευταία δοκιμασία το οποίο ετοίμασε η επίσημη τηλεόραση του WRC, ξεκινά με το λάθος του Esapekka Lappi. Ο ταλαντούχος οδηγός της Toyota Gazoo Racing είχε χάσει χρόνο στην αμέσως προηγούμενη ειδική και έχασε ακόμα περισσότερο στην τελική La Cabanette-Col de Braus των 13,58 χιλιομέτρων, όταν έβγαλε προσωρινά το Yaris WRC εκτός δρόμου. Αυτό τον έριξε τελικά έβδομο στη γενική κατάταξη.

Αντίστροφη διαδρομή για τον Thierry Neuville που συνέχισε την αντεπίθεση διαρκείας μετά την έξοδο στην  ΕΔ1 και τελικά σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης, παίρνοντας παράλληλα τους τέσσερις βαθμούς της δεύτερης θέσης στην Power Stage.

Advertisement
Advertisement

Μπορούμε να δούμε επίσης τις προσπάθειες των πληρωμάτων της Toyota με τους Ott Tanak και Jari-Matti Latvala που πλαισίωσαν στο βάθρο τον μεγάλο νικητή του Ράλι, αν και μόλις τέταρτο στην PS, Sebastien Ogier. O οδηγός της M-Sport μιλάει και για όσα τον οδήγησαν στη νίκη.

Αφού λοιπόν διαβάσετε εδώ το report του αγώνα και δείτε πατώντας εδώ πως έχουν διαμορφωθεί οι βαθμολογίες, απολαύστε το εντυπωσιακό video που ακολουθεί…