Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC Ράλι Μόντε Κάρλο: Άφθονη δράση από τις ΕΔ του Σαββάτου (vid)

Ελλάδα 11:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

WRC Ράλι Μόντε Κάρλο: Άφθονη δράση από τις ΕΔ του Σαββάτου (vid)

ΑΓΩΝΕΣ

WRC Ράλι Μόντε Κάρλο: Άφθονη δράση από τις ΕΔ του Σαββάτου (vid)

ΑΓΩΝΕΣ

Όπως πάντα η επίσημη τηλεόραση του WRC προσπαθεί να μας «ταξιδέψει» στον τόπο διεξαγωγής των ράλι, με εξαιρετική κάλυψη από όλα όσα συμβαίνουν στις ειδικές διαδρομές! Τι λέτε λοιπόν να πάμε… στις γαλλικές Άλπεις για να δούμε τι συμβαίνει στο Ράλι Μόντε Κάρλο, εναρκτήριο γύρο της φετινής σεζόν του WRC;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ όλα όσα έγιναν στις ειδικές διαδρομές του Σαββάτου και πως διαμορφώθηκε η κατάταξη ενόψει της τελευταίας ημέρας δράσης, προτού μπείτε στο ψητό παρακολουθώντας τα video που έχουμε για εσάς.

Ξεκινώντας από την ένατη ειδική διαδρομή, Agnieres en Devoluy-Corps 1 που είχε μήκος 29.16 χιλιόμετρα. Με το σκηνικό να έχει πλέον αλλάξει και τη χιονόπτωση που άρχισε την προηγούμενη νύχτα να δίνει στο Ράλι Μόντε Κάρλο το γνωστό του, λευκό χαρακτήρα. Η δράση αρχίζει με On Board πλάνα από το Citroen C3 WRC του Craig Breen, με τον Thierry Neuville να παίρνει τη σκυτάλη με το Hyundai i20 Coupe WRC.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθεί η πλαγιολίσθηση του Elfyn Evans που όμως δεν στοίχησε πολύ στον οδηγό της M-Sport, τον teammate του και παγκόσμιο πρωταθλητή Sebastien Ogier να σπάει τα χρονόμετρα και να εξηγεί πως το έκανε αλλά τον Andreas Mikkelsen να έχει απάντηση για λογαριασμό της Hyundai Motorsport. Περισσότερα πατώντας play…

Το δεύτερο video αφορά στα highlights των ειδικών διαδρομών 11 έως 13. Την επανάληψη της ειδικής στην οποία διαδραματίζεται το προηγούμενο βίντεο, το δεύτερο πέρασμα από την St. Leger Les Melezes – La Batie Neuve των 16,87 χιλιομέτρων και το δεύτερο πέρασμα από την Bayons – Breziers των 25,49 χιλιομέτρων.

Advertisement

Η δράση αρχίζει με τα προβλήματα του Esappeka Lappi, που αναγκάστηκε να σταματήσει για να αλλάξει ελαστικό χάνοντας χρόνο και θέσεις και τη βόλτα του δεύτερου γενικής Ott Tanak εκτός αγωνιστικής διαδρομής – αμφότεροι με Toyota Yaris WRC. Μπορείτε ακόμα να δείτε την έξοδο του Kris Meeke με το Citroen C3 WRC και την αντεπίθεση του Neuville που προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Και φυσικά, πως ο Ogier ακόμα έχει τα ηνία στη γενική κατάταξη. Περισσότερα πατώντας play!

Advertisement