Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Παραμένει στη Citroen o Ostberg

Ελλάδα 8:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

WRC: Παραμένει στη Citroen o Ostberg

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Παραμένει στη Citroen o Ostberg

ΑΓΩΝΕΣ

Παρότι πριν από μερικές εβδομάδες αυτό φάνταζε ως δύσκολη εξέλιξη, τελικά η Citroen αποφάσισε να διατηρήσει στη σύνθεση της ομάδας της που τρέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι τον Mads Ostberg.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

O Νορβηγός θα οδηγήσει το DS3 WRC και στους 13 γύρους της επόμενης σεζόν με συνοδηγό του τον Jonas Andersson. Φέτος, στην πρώτη του σεζόν με την εργοστασιακή ομάδα της γαλλικής εταιρείας, συγκέντρωσε 108 βαθμούς και κατέλαβε την πέμπτη θέση στην τελική βαθμολογία. Παρότι έκανε δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν, η πτώση σε απόδοση στα μέσα αυτής του «κόστισε» ενώ θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και την τρίτη θέση στη βαθμολογία.

Όπως και να έχει, στη Citroen πιστεύουν στο ταλέντο του και γι’ αυτό θα οδηγεί για λογαριασμό τους και το 2015.

Advertisement
Advertisement

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχιστεί η συνεργασία μας. Απόλαυσα τους τελευταίους μήνες. Έμαθα πολλά σε αυτή τη φανταστική ομάδα και νιώθω πως πλέον είμαι και καλύτερος οδηγός. Χρειάστηκε χρόνος για να προσαρμόσω το οδηγικό μου στιλ στο DS3 WRC. Η προσπάθεια αυτή μου επέτρεψε να ανακαλύψω νέες τεχνικές και πλέον να προσαρμόζομαι ευκολότερα σε συγκεκριμένες συνθήκες. Θα χρησιμοποιήσω αυτή την εμπειρία για να τα πάω ακόμα καλύτερα τη νέα σεζόν», είπε ο Ostberg.

Εκτός από τον 27χρονο, πρόσφατα η Citroen ανανέωσε τη συνεργασία της και με τον Kris Meeke. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.