Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Ο Meeke επιστρέφει με την Toyota!

Ελλάδα 2:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

WRC: Ο Meeke επιστρέφει με την Toyota!

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Ο Meeke επιστρέφει με την Toyota!

ΑΓΩΝΕΣ

Τι κι αν η Citroen βαρέθηκε να τον βλέπει να σμπαραλιάζει τα C3 WRC, αποδεσμεύοντάς τον; Ο Kris Meeke δεν έμεινε για πολύ καιρό άνεργος, αφού θα επιστρέψει στη δράση την επόμενη σεζόν ως εργοστασιακός οδηγός της Toyota!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Έτσι ο Βόρειο-Ιρλανδός θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον διεκδικητή του φετινού τίτλου Ott Tanak και τον πάντα ανταγωνιστικό αλλά και πάντα εκτός… θρόνου, Jari-Matti Latvala.

Ποιος θα λείπει από τα μπάκετ των Yaris WRC της Gazoo Racing; Ο Esapekka Lappi που μάλιστα κάνει την αντίθετη διαδρομή αφού η Citroen επενδύει στο ταλέντο του και σε μερικές ημέρες θα ανακοινώσει πως θα είναι teammate του πεντάκις παγκόσμιου πρωταθλητή Sebastien Ogier το 2019.

Advertisement
Advertisement

Τα παραπάνω δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την ιαπωνική ομάδα, ωστόσο πηγές του έγκυρου motorsport.com αναφέρουν πως η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί.

meeke-mex18-rbpool-a640

O 39χρονος Meeke μετράει 91 συμμετοχές σε ράλι του παγκοσμίου πρωταθλήματος, οι οποίες περιελάμβαναν 5 νίκες, 12 παρουσίες στο βάθρο 78 κερδισμένες ειδικές διαδρομές και 413 κερδισμένους βαθμούς.

Advertisement

Η τελευταία του νίκη ήταν πέρυσι στην Ισπανία ενώ φέτος πρόλαβε να τρέξει σε έξι ράλι, με καλύτερο πλασάρισμα την τρίτη θέση στο Μεξικό.