Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Ο Loeb πήρε τη θέση του Mikkelsen!

Ελλάδα 4:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC: Ο Loeb πήρε τη θέση του Mikkelsen!

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Ο Loeb πήρε τη θέση του Mikkelsen!

ΑΓΩΝΕΣ

Στον απόηχο του Ράλι Χιλής η Hyundai Motorsport πήρε την απόφαση να δώσει ένα από τα i20 Coupe WRC της για το Ράλι Πορτογαλίας στον Sebastien Loeb!

Advertisement
Advertisement

O Αλσατός εντυπωσίασε στην παρθενική του εμφάνιση με την κορεάτικη ομάδα στο χώμα. Ανέβηκε στο βάθρο και κόντραρε στα ίσια τον Sebastien Ogier, πράγμα που έπεισε τη Hyundai να αλλάξει τα πλάνα της ενόψει του επόμενου αγώνα.

Έτσι λοιπόν, έβαλε στα… pit στον Andreas Mikkelsen που μετά την πολύ καλή εμφάνιση στην Αργεντινή, στη Χιλή έκανε ξανά χαμηλή πτήση.

«Είναι μία απόφαση που δεν πάρθηκε ελαφρά τη καρδία. Πρέπει να κινηθούμε προς τα εμπρός ως ομάδα και να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τη σύνθεσή μας. Οι Sebastien Ogier και Daniel Elena ήταν πολύ ανταγωνιστικοί στη Χιλή και βρήκαν ρυθμό με το αυτοκίνητο στο χώμα. Νιώσαμε πως η συνεισφορά τους θα μας επιτρέψει να έχουμε ελπίδες για περισσότερους πόντους στην Πορτογαλία», είπε ο επικεφαλής της Hyundai Motorsport, Andrea Adamo.

Advertisement
Advertisement

Η κορεάτικη μάρκα είναι 29 βαθμούς μπροστά από την Toyota Gazoo Racing στη βαθμολογία κατασκευαστών, ενώ πέραν της.. ομαδικής προσπάθειας, ο Loeb καλείται να κόψει βαθμούς από τους Ogier (Citroen) και Ott Tanak (Toyota), για να βοηθήσει τον Thierry Neuville που έπεσε τρίτος στη βαθμολογία μετά το σοβαρό του ατύχημα στη Χιλή.