Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: Το ατύχημα του Neuville στο Μόντε Κάρλο

Ελλάδα 23:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το ατύχημα του Neuville στο Μόντε Κάρλο

ΑΓΩΝΕΣ

Video: Το ατύχημα του Neuville στο Μόντε Κάρλο

ΑΓΩΝΕΣ

Άδοξα ξεκίνησε η καριέρα του Thierry Neuville στη Hyundai Motorsport αφού πρόλαβε να καλύψει μόλις επτά χιλιόμετρα πριν εγκαταλείψει!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο Βέλγος ξεκίνησε με προσδοκίες τη μήκους 25.49 χιλιομέτρων ειδική διαδρομή Orpierre-St Andre de Rosans αλλά τελικά τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ άσχημα λόγω λανθασμένης επιλογής ελαστικών.

«Δύσκολο ξεκίνημα για εμάς, με τη νέα μας ομάδα, το νέο αυτοκίνητο. Βγήκαμε εκτός δρόμου στην πρώτη κιόλας ειδική διαδρομή. Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες, υπήρχε πάγος στο δρόμο κι εμείς είχαμε σλικ ελαστικά. Μπήκαμε πολύ γρήγορα σε μία γρήγορη δεξιά καμπή, είχαμε υποστροφή και βγήκαμε εκτός δρόμου όπου χτυπήσαμε σε ένα στύλο. Περιμέναμε βροχή αλλά τελικά στο δρόμο υπήρχε πάγος. Έχω όμως αφήσει ήδη πίσω μου το Μόντε Κάρλο και σκέφτομαι το Ράλι Σουηδίας», σχολιάζει ο Neuville.
buy a essay online
Στο βίντεο που ετοίμασε η Hyundai Motorsport μπορείτε (εκτός απ’ όσα έγιναν στο πρώτο σκέλος του Ράλι Μόντε Κάρλο) να δείτε πως ο Neuville και ο συνοδηγός του, Nicolas Gilsoul, βρέθηκαν εκτός δρόμου, καταστρέφοντας το i20 WRC και τις όποιες ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα στο ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

765qwerty765
Advertisement
Advertisement