Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Και τώρα, Τουρκία! (video)

Ελλάδα 10:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC: Και τώρα, Τουρκία! (video)

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Και τώρα, Τουρκία! (video)

ΑΓΩΝΕΣ

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι συνεχίζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, με τη δράση να μεταφέρεται στην Τουρκία!

Advertisement
Advertisement

H γειτονική χώρα φιλοξενεί τον πέμπτο αγώνα της κατά πολύ τροποποιημένης σεζόν του 2020. Πρόκειται για την πιο σκληρή δοκιμασία στο καλεντάρι και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως τόσο η Toyota όσο και η Hyundai, επέλεξαν τις προηγούμενες εβδομάδες να έρθουν στη χώρα μας για δοκιμές ενόψει του Ράλι Τουρκίας.

Στο 3λεπτο video που ετοίμασε η επίσημη τηλεόραση του WRC, παρουσιάζει πως έχουν τα πράγματα ενόψει αυτού του ράλι, με πλάνα από την περυσινή δοκιμασία και δηλώσεις των πρωταγωνιστών, που μοιράζονται προσδοκίες και εκτιμήσεις.

Το Ράλι Τουρκίας περιλαμβάνει 12 ειδικές διαδρομές, που απλώνονται σε 221.46 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ενδεχομένως να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη του τίτλου, με τον Sebastien Ogier να είναι 9 πόντους μπροστά από τον teammate του στη Toyota Gazoo Racing, Elfyn Evans – έχουν 79 και 70 αντίστοιχα.

Advertisement
Advertisement

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Ott Tanak, που προέρχεται από την παρθενική νίκη του ως οδηγός της Hyundai, είναι άλλους τέσσερις πιο πίσω – στους 66. Ο τέταρτος Kalle Rovanpera είναι στους 55 ενώ για τον Thierry Neuville που έχει περιοριστεί στους 42, πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι διεκδίκησης του τίτλου.

Δείτε περισσότερα στο preview clip του που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Τρομακτικό ατύχημα στο Ράλι Εσθονίας (video)

Συνοδηγός του Sebastien Loeb ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης

Advertisement

Οι τούμπες του Katsuta στο Ράλι Εσθονίας (video)