Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC Γύρος Κορσικής: Χωρίς αντίπαλο ο Ogier

Ελλάδα 7:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC Γύρος Κορσικής: Χωρίς αντίπαλο ο Ogier

ΑΓΩΝΕΣ

WRC Γύρος Κορσικής: Χωρίς αντίπαλο ο Ogier

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Sebastien Ogier έκανε ένα καθοριστικό βήμα προς την κατάκτηση της νίκης στον Γύρο της Κορσικής που προσμετρά ως Ράλι Γαλλίας και είναι ο τέταρτος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο οδηγός της M-Sport όχι απλά διατήρησε το προβάδισμά αλλά πλέον είναι αγκαλιά με τη νίκη καθώς πάει στην τελευταία ημέρα δράσης του ασφάλτινου ράλι, με προβάδισμα 44 δευτερολέπτων.

Πίσω του έγινε κακός χαμός, με τους Ott Tanak (Toyota) και Thierry Neuville (Hyundai) να είναι 44.5 και 44.6 δευτερόλεπτα μακριά! Από αυτή τη συγκλονιστική μάχη απουσιάζει πλέον ο Kris Meeke καθώς ενώ πήρε εκκίνηση στην τελευταία ειδική του σκέλους έχοντας τον ίδιο ακριβώς χρόνο με τον Neuville στη γενική κατάταξη, βγήκε εκτός δρόμου και εγκατέλειψε από το σκέλος. Ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί αν θα επανεκκινήσει την Κυριακή.

Advertisement
Advertisement

Στο παιχνίδι διεκδίκησης μίας θέσης στο βάθρο είναι ένας ακόμα οδηγός της Toyota, o Esapekka Lappi, που πήρε δύο ειδικές και είναι πλέον 10 δευτερόλεπτα μακριά από το Top3. Πέμπτος είναι ο Dani Sordo με το Hyundai i20 Coupe WRC αλλά με το ισχνό προβάδισμα των 3.1 δευτερολέπτων από τον Elfyn Evans με το Ford Fiesta WRC της M-Sport.

Evans-corsica18-a640

Εκτός μάχης τέθηκε ο Jari-Matti Latvala που έστειλε το Yaris WRC σε ένα δέντρο ενώ ο Bryan Bouffier προδόθηκε από τον κινητήρα του Fiesta της M-Sport.

Advertisement

Αναλυτικά η κατάταξη μετά το δεύτερο σκέλος:
1. Ogier / Ingrassia (Ford Fiesta WRC) 2 :43 :07.7
2. Tänak / Jarveoja (Toyota Yaris WRC) + 44.5
3. Neuville / Gilsoul (Hyundai i20 WRC) + 44.6
4. Lappi / Ferm (Toyota Yaris WRC) + 54.9
5. Sordo / Del Barrio (Hyundai i20 WRC) + 1:46.7
6. Evans / Mills (Ford Fiesta WRC) + 1:49.8