Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Η επιβράβευση του Tanak

Ελλάδα 8:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC: Η επιβράβευση του Tanak

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Η επιβράβευση του Tanak

ΑΓΩΝΕΣ

Όταν στο τέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι του 2015 ο Ott Tanak έβλεπε την πόρτα της εξόδου από την M-Sport, ουδείς περίμενε πως ένα χρόνο μετά θα επέστρεφε πανηγυρικά!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/seitanf1)

Κι όμως, ο Εσθονός επιβραβεύτηκε για την εξαιρετική χρονιά που έκανε πέρυσι με τη DMACK World Rally Team και που τον βρήκε στην όγδοη θέση της τελικής βαθμολογίας, με 88 βαθμούς στο ενεργητικό του – επίδοση που αποτελεί προσωπικό ρεκόρ.

O 29χρονος κατάφερε συνέχισε και φέτος να οδηγεί ένα Ford Fiesta RS WRC, για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν! Με αυτό, ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο, αγγίζοντας την παρθενική του νίκη στο θεσμό, σημειώνοντας τελικά δύο δεύτερες θέσεις.

Advertisement
Advertisement

Όμως εκτός από (τη γνωστή του) ταχύτητα, ο Tanak έδειξε φέτος και ωριμότητα. Απέφυγε να αλόγιστα λάθη και εγκατέλειψε μόνο δύο φορές όλη τη χρονιά! Έτσι ο Malcolm Wilson του έδωσε την ευκαιρία να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Sebastien Ogier, πίσω από το τιμόνι των νέων, εντυπωσιακών Fiesta!

«Ο Ott είχε εντυπωσιακή σεζόν, επιδεικνύοντας σταθερά την ταχύτητά του. Μάλιστα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του νέου αυτοκινήτου και νομίζω πως ρεαλιστικά, η πρώτη του νίκη δεν είναι μακριά», σχολίασε ο Wilson.

Αυτό το θηρίο θα οδηγεί ο Tanak!

Αυτό το θηρίο θα οδηγεί ο Tanak!