Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC Ράλι Πορτογαλίας: Εγκατέλειψε ο Kubica

Ελλάδα 4:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(69) "WRC Ράλι Πορτογαλίας: Εγκατέλειψε ο Kubica"
    

WRC Ράλι Πορτογαλίας: Εγκατέλειψε ο Kubica

ΑΓΩΝΕΣ

Νωρίς ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα συμμετοχής του Ρόμπερτ Κούμπιτσα σε αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι. Ευτυχώς αυτή τη φορά ο Πολωνός δεν είχε κάποιο ατύχημα. Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Αιτία της εγκατάλειψης του ήταν ότι… έμεινε από λάστιχα στο Citroen DS3 WRC της Lotos. Στις πρώτες τέσσερις ειδικές διαδρομές του Ράλι Πορτογαλίας «έφαγε» τρία από τα τέσσερα Michelin του και έχοντας μόνο μία ρεζέρβα, δεν μπορούσε να επιστρέψει στη Λισσαβόνα για την υπέρ-ειδική.

Τα προβλήματα για 28χρονο είχαν ξεκινήσει από τη δεύτερη ειδική διαδρομή της ημέρας, όταν προέβη σε επιδιορθώσεις στο ψυγείο του αυτοκινήτου του, ύστερα από ζημιά που προκλήθηκε από ένα κλαδί που «χώθηκε» μέσα στον κινητήρα.

Ο Κούμπιτσα ήταν στη 13η θέση της γενικής κατάταξης και δεύτερος στη κατηγορία WRC2. Θα επιστρέψει στη μάχη στο δεύτερο σκέλος του ράλι, κουβαλώντας όμως χρονική ποινή για την ειδική που έχασε.[nggallery id=2366]

Advertisement
Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις