Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: Τρομακτικό ατύχημα στο Bathrust 1000

Ελλάδα 8:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Τρομακτικό ατύχημα στο Bathrust 1000

ΑΓΩΝΕΣ

Video: Τρομακτικό ατύχημα στο Bathrust 1000

ΑΓΩΝΕΣ

Πολύ άσχημη εξέλιξη είχαν οι κατατακτήριες δοκιμές του Bathrust 1000, το θρυλικού αγώνα του πρωταθλήματος V8 Supercars που λαμβάνει χώρα στην Αυστραλία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ο Chaz Mostert έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στο κομμάτι «Φόρεστ Έλμποου» της διαδρομής στο βουνό Πανοράμα. Μετά την πρώτη επαφή με τον τοίχο, στις επόμενες δύο ήταν απλά “επιβάτης”, διαλύοντας στην πορεία τον πύργο των κριτών.

Τρεις από τους επτά που βρίσκονταν εκεί, τραυματίστηκαν. Οι δύο ελαφρά αλλά το ιατρικό δελτίο ήταν πιο μακροσκελές για τον τρίτο (μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση) και τον οδηγό της Prodrive Racing Australia.

Advertisement
Advertisement

Ο 23χρονος οδηγός είχε τις αισθήσεις του όταν τον έβγαλαν από το διαλυμένο αγωνιστικό του όχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Όραντζ, στη Νέα Νότια Ουαλία. Εκεί υπεβλήθη σε εγχείρηση. Η ζωή του δεν κινδυνεύει, υπέστη όμως κάταγμα αριστερού μηριαίου οστού ενώ έχει σπάσει και τον αριστερό του καρπό.

Πάντως ο Mostert δεν έχασε το κέφι του αφού πριν μπει στο ασθενοφόρο, φέρεται να είπε στον επικεφαλής της ομάδας του, Tim Edwards: «Πάλι καλά που υπογράψαμε νέο συμβόλαιο πριν από αυτό το ατύχημα». Πρέπει να σημειώσουμε πως πέρυσι είχε κερδίσει το συγκεκριμένο αγώνα.

Δείτε την τρομακτική σύγκρουση στο video που ακολουθεί…

Advertisement