Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: Τι συνέβαινε με το δεξί πόδι του Alonso;

Ελλάδα 12:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Τι συνέβαινε με το δεξί πόδι του Alonso;

ΑΓΩΝΕΣ

Video: Τι συνέβαινε με το δεξί πόδι του Alonso;

ΑΓΩΝΕΣ

Οπλισμένος με χιούμορ (όπως το συνηθίζει άλλωστε) σχολίασε ο Fernando Alonso την πρώτη του εμπειρία πίσω από το τιμόνι μονοθεσίου IndyCar στη θρυλική πίστα της Ινδιανάπολης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

To πρώτο τεστ του Ισπανού με το προετοιμασμένο από την Andretti Autosport μονοθέσιο που θα τρέξει ως συμμετοχή της McLaren στο θρυλικό Indy500, τράβηξε την προσοχή φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού από κάθε άκρη του πλανήτη.

Όλη η μέρα του 35χρονου στο Brickyard, μεταδόθηκε live μέσω YouTube και μαζί με τις εκ των υστέρων επισκέψεις, έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ το ένα εκατομμύριο προβολές! Μπορείτε να τη δείτε κι εσείς πατώντας εδώ. Σε αυτή έκανε 88 γύρους με τον 73 να είναι και ο ταχύτερος, με μέση ωριαία ταχύτητα στα 358.166 km/h.

Advertisement
Advertisement

Ποιες ήταν όμως οι δικές του πρώτες εντυπώσεις;

«Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή το δεξί μου πόδι είχε το… δικό του μυαλό, τις δικές του δυνάμεις. Δεν είναι συνδεμένο με τον εγκέφαλό μου. Ήθελα να πάω τέρμα γκάζι αλλά το δεξί μου πόδι λειτουργούσε ανεξάρτητα! Τώρα ευτυχώς έχω ανακτήσει τον έλεγχο του σώματός μου και έχω εξοικειωθεί με το μονοθέσιο, άρα μπορώ να κινούμαι τέρμα γκάζι. Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω άνετα. Αυτό το σιρκουί δείχνει πολύ στενό όταν κινείσαι με αυτές τις ταχύτητες. Βλέποντάς το στην τηλεόραση ή στον προσομοιωτή, δείχνει μεγαλύτερο και ευκολότερο. Όμως στην πραγματικότητα, όταν είσαι μέσα στο μονοθέσιο δείχνει πολύ στενό. Προσπαθούσα να δοκιμάσω διάφορες γραμμές αλά δεν ένιωθα όσο άνετα πιθανότατα θα νιώθω σε δύο εβδομάδες», είπε ο Alonso.

Δείτε όλες του τις δηλώσεις στο video που ακολουθεί…

Advertisement