Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video Teaser της Citroen για το WTCC

Ελλάδα 20:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video Teaser της Citroen για το WTCC

ΑΓΩΝΕΣ

Video Teaser της Citroen για το WTCC

ΑΓΩΝΕΣ

Κωδικό όνομα M43: είναι η μοναδική λεπτομέρεια την οποία η γαλλική εταιρεία μοιράζεται μαζί μας σχετικά με το αγωνιστικό αυτοκίνητο με το οποίο θα συμμετάσχει το 2014 στο WTCC! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Ως γνωστόν, η Citroen θα δοκιμάζεται τη νέα χρονιά σε ένα νέο αγωνιστικό στίβο, αυτό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού. Πριν λίγο καιρό επισημοποίησε τη συμμετοχή της, τώρα δημοσιοποίησε ένα ενδιαφέρον βίντεο που μας… ανοίγει την όρεξη.

Σε αυτό παρουσιάζεται η δουλειά που έχει γίνει πάνω στο πρωτότυπο M43, το όπλο της δηλαδή στο WTCC. Αποκαλύπτονται λεπτομέρειες σε σχέδια, στιγμές από τη διαδικασία κατασκευής του, εμφανίζεται ακόμα και ο Σεμπαστιέν Λεμπ, που θα ηγηθεί αυτού του εγχειρήματος.

Στο φινάλε, το λευκό αγωνιστικό όχημα περνάει τέρμα γκάζι από μία ευθεία. Όπως φαίνεται, το… περιτύλιγμα που επιλέγουν οι Γάλλοι είναι αυτό το C-Elysse, προσπαθώντας προφανώς να το “πουλήσουν” περισσότερο στις χώρες που φιλοξενούν αγώνες του θεσμού. Για περισσότερα, θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη… δόση από πλευράς Citroen.

Advertisement
Advertisement