Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: Το ατύχημα του Latvala στο Monte

Ελλάδα 21:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το ατύχημα του Latvala στο Monte

ΑΓΩΝΕΣ

Video: Το ατύχημα του Latvala στο Monte

ΑΓΩΝΕΣ

Με το αριστερό ξεκίνησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι του 2013 ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα. Ο Φινλανδός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον πρώτο του αγώνα ως οδηγός της Volkswagen αφού στην 14η ειδική διαδρομή του αγώνα διέλυσε το Polo R WRC! Σε μία ειδική που θύμιζε παγοδρόμιο λόγω του χιονιού και του πάγου, ο 27χρονος έχασε τον έλεγχο και μέσα σε δευτερόλεπτα έκανε σμπαράλια το αγωνιστικό του όχημα – ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί αυτός ή ο συνοδηγός του Μίκα Άντιλα.

Advertisement
Advertisement

«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Στο πρώτο μας πέρασμα από τη Col de Turini υπήρχε περισσότερο βρεγμένο χιόνι απ’ ότι περιμέναμε. Πήγαινε πολύ γρήγορα, το αυτοκίνητο δεν έστριψε όπως περίμενα και είχα μία δυνατή σύγκρουση. Είναι απογοητευτικό να ολοκληρώνεις ένα ράλι με αυτό τον τρόπο. Λυπάμαι για τους μηχανικούς μου, γιατί είχαν δουλέψει σκληρά και ήθελα να τους χαρίσω ένα καλό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Λάτβαλα.

Μέχρι την ώρα της εξόδου του, ο οδηγός της Volkswagen βρισκόταν στη πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης. Στο βίντεο που σας παραθέτουμε, μπορείτε να δείτε πως κατέστρεψε το Polo R WRC.
[nggallery id=1563]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)