Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: Απίστευτο ατύχημα για Solberg

Ελλάδα 1:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Απίστευτο ατύχημα για Solberg

ΑΓΩΝΕΣ

Video: Απίστευτο ατύχημα για Solberg

ΑΓΩΝΕΣ

Πρωταγωνιστής ενός… πρωτοποριακού ατυχήματος έγινε ο Πέτερ Σόλμπεργκ. Κατά τη διάρκεια του Ράλι Γαλλίας, ο Νορβηγός οδηγός της Ford έπεσε πάνω σε ένα στύλο ηλεκτρισμού και φέρεται να έκοψε το ρεύμα σε ένα ολόκληρο χωριό! Όλα συνέβησαν στην ένατη ειδική διαδρομή του ενδέκατου αγώνα της χρονιάς. Ο Νορβηγός που μαχόταν για μία θέση στο βάθρο, έχασε τον έλεγχο και χώθηκε στα… αμπέλια! Μόνο που τα παράδοξα, τότε ξεκίνησαν!

Advertisement
Advertisement

Πάτησε το πόδι στο πάτωμα, επιδιώκοντας να επιστρέψει στην αγωνιστική διαδρομή αλλά… πέρασε από αμπέλι σε αμπέλι, καταλήγοντας πάνω σε ένα στύλο ηλεκτρισμού! Αυτός κατέρρευσε, σε μία πολύ παράξενη σκηνή όπου ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός του πληρώματος ή κάποιου θεατή.

«Ήρθαμε με πολλά χιλιόμετρα και βγήκαμε εκτός δρόμου προς τα δεξιά. Συνέχισα να πατώ το γκάζι ώστε να βγούμε από τα αμπέλια, μιας και ήξερα πως υπήρχε στροφή στο δρόμο. Δεν έβλεπα όμως τίποτα λόγω των φύλλων. Δεν κατάλαβα πως περάσαμε απέναντι, περίμενα να δω πιο… ανοιχτό τοπίο. Και μετά πέσαμε στον στύλο», δήλωσε ο Σόλμπεργκ.

Ο οδηγός της Ford εγκατέλειψε αλλά αναμένεται να επιστρέψει στον αγώνα στο τρίτο και τελευταίο του σκέλος.
[nggallery id=692]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement