Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Με τρίτο C3 WRC για τον Loeb η Citroen;

Ελλάδα 0:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με τρίτο C3 WRC για τον Loeb η Citroen;

ΑΓΩΝΕΣ

Με τρίτο C3 WRC για τον Loeb η Citroen;

ΑΓΩΝΕΣ

Ο θρίαμβος του Sebastien Loeb στο Ράλι Ισπανίας, στην τρίτη και τελευταία συμμετοχή του στο πλαίσιο του περιορισμένου προγράμματος που είχε φέτος στο WRC, ήταν εύλογο πως θα γεννούσε… σενάρια!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ενώ λοιπόν επιβεβαιώθηκε ήδη πως ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα επιστρέψει στο Ράλι Ντακάρ όπου θα λάβει μέρος με ένα Peugeot 2008DKR του 2017, προετοιμασμένο από την PH Sport (διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά πατώντας εδώ), οργιάζουν οι φήμες και για πιο «γεμάτο» πρόγραμμα στο WRC.

Μάλιστα, ένα από τα σενάρια τον θέλει στη Citroen, εκεί όπου έχουν επιβεβαιωθεί για το 2019 ο Esapekka Lappi αλλά και άλλος… Sebastien, o Ogier! Δεδομένου πως οι Γάλλοι είχαν ξεκόψει το ενδεχόμενο να κατεβάσουν τρία αυτοκίνητα του χρόνου αλλά και πως η συνύπαρξη των δύο οδηγών που έχουν μονοπωλήσει τους τίτλους στο WRC τα τελευταία 14 (!) χρόνια δύσκολα θα είναι αρμονική, ίσως αυτό το ενδεχόμενο να μη συγκέντρωνε και πολλές πιθανότητες.

Advertisement
Advertisement

Όμως οι δηλώσεις της CEO της Citroen, Linda Jakcson, στο έγκυρο motorsport.com, ήρθαν να βάλουν φωτιά στα σενάρια: «Είμαστε σε συζητήσεις με συνεργάτες μας για την πιθανότητα να έχουμε και τρίτο αυτοκίνητο. Το σκεφτόμαστε. Νομίζω πως μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο – άλλωστε δεν θα προσπαθούσαμε να προσλάβουμε τους καλύτερους οδηγούς αν δεν είχαμε αυτό το στόχο. Ο Sebastien είναι μέλος της ‘οικογένειας’ της PSA και προφανώς έχουν υπάρξει συζητήσεις μαζί του. Υπάρχουν πολλά στο τραπέζι και περιμένουμε να μας πει ο Sebastian τι θέλει να κάνει».

Κι εμείς μαζί σας κυρία Jackson…

loeb-spain18-rbpool-b640