Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Το Ford του Ken Block σε δημοπρασία

Ελλάδα 10:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Ford του Ken Block σε δημοπρασία

ΑΓΩΝΕΣ

Το Ford του Ken Block σε δημοπρασία

ΑΓΩΝΕΣ

Πολλοί έχουμε παρακολουθήσει βίντεο του Ken Block και μπορεί να έχετε σκεφτεί εάν θα μπορούσατε να κάνετε κι εσείς τα κόλπα του. Τώρα, λοιπόν έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε, καθώς ένα αυτοκίνητό του τίθεται προς πώληση. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο Rally Ford Fiesta HFHV (Hybrid Function Hoon Vehicle) του γνωστού επαγγελματία οδηγoύ ράλι είναι διαθέσιμο στο Motorsport Auctions. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει χρησιμοποιηθεί σε βίντεο Gymkhana και μάλιστα κέρδισε το Ράλι του Γουάνκγαρεϊ το 2015 στη Νέα Ζηλανδία, με τον Block πίσω από το τιμόνι.

Αν ο νέος ιδιοκτήτης θέλει να συμμετέχει με αυτό το αυτοκίνητο σε ένα διαγωνισμό ράλι, θα μπορεί. Αυτό σημαίνει βέβαια ότι θα πρέπει να έχει τις απαραίτητες δεξιότητες προκειμένου να αγωνιστεί, καθώς το αυτοκίνητο δεν κάνει τον οδηγό.

ken-block-ford-fiesta-640

Advertisement
Advertisement

Οι Motorsports Auctions σημειώνουν ότι η πώλησή του περιλαμβάνει τα μέρη, με τα οποία μπορεί να το μετατρέψει κανείς από ράλι spec σε Rallycross spec. Τροφοδοτείται από έναν Pipo Motors κινητήρα χωρητικότητας 2,000cc που έχει τροποποιηθεί, ώστε να παράγει 600 ίππους. Αυτή τη στιγμή, όντας σε rally spec, παράγει 350 ίππους.

Λέγεται ότι η τιμή του είναι περίπου 350.000 δολάρια, δηλαδή γύρω στα 320.000€.

Απολαύστε τον Ken Block στο παρακάτω βίντεο…

Advertisement