Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Το αγωνιστικό Astra με τους 330 ίππους

Ελλάδα 15:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το αγωνιστικό Astra με τους 330 ίππους

ΑΓΩΝΕΣ

Το αγωνιστικό Astra με τους 330 ίππους

ΑΓΩΝΕΣ

Μετά τα σκίτσα, ήρθε η ώρα των φωτογραφιών. Η Opel Motorsport αποκάλυψε την αγωνιστική έκδοση του Astra στην πίστα Jules Tacheny, στην πόλη Μετέ του Βελγίου. Το 5θυρο Astra TCR εφοδιάζεται με 2λιτρο turbo κινητήρα, μέγιστης ισχύος 330 ίππων και ροπής 42,8 kgm. Η κίνηση περνά στους εμπρός τροχούς μέσω 6τάχυτου σειριακού κιβωτίου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το βάρους 1.200 kg αγωνιστικό προορίζεται για το πρωτάθλημα Touring Car Racing Series, ενώ θα είναι διαθέσιμο και σε ιδιωτικές ομάδες από τον προσεχή Φεβρουάριο. Η τιμή του ορίζεται στα 95.000 ευρώ (χωρίς το ΦΠΑ). Το σύστημα πέδησης περιλαμβάνει εμπρός δισκόφρενα διαμέτρου 378 mm με εξαπίστονες δαγκάνες και πίσω 265 mm με διπίστονες δαγκάνες.

Advertisement
Advertisement

Η Opel Motorsport ανακοίνωσε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε αγώνες μικρής διάρκειας όσο και σε αντοχής. Οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε το Astra TCR και στις 24 Ώρες του Νίρμπουργκρινγκ. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ρυθμιζόμενο εμπρός splitter και πίσω αεροτομή, όχι όμως και ηλεκτρονικά βοηθήματα, όπως το ABS και το ESP που δεν επιτρέπονται.