Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Τι θα προσφέρει στη Hyundai o Loeb;

Ελλάδα 12:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα προσφέρει στη Hyundai o Loeb;

ΑΓΩΝΕΣ

Τι θα προσφέρει στη Hyundai o Loeb;

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί η επιστροφή του Sebastien Ogier να συζητήθηκε πολύ, ωστόσο ήταν η συμφωνία του Sebastien Loeb με τη Hyundai Motorsport για την επόμενη διετία, αυτή που πραγματικά προκάλεσε αίσθηση!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Ο Αλσατός οδηγός που θα μάχεται για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα χωρίς να εκπροσωπεί ένα brand του PSA Group (Citroen/Peugeot), θα τρέξει σε έξι ράλι του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2019.

Είναι ήδη γνωστό πως θα συμμετέχει στην πρεμιέρα του Μόντε Κάρλο και στον δεύτερο γύρο της σεζόν στη Σουηδία, καθώς και πως δεν θα είναι πίσω από το τιμόνι στο Μεξικό. Αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμά του καθώς θα μοιραστεί το τρίτο i20 Coupe WRC με τον Dani Sordo.

Advertisement
Advertisement

Πλήρες πρόγραμμα θα έχουν ο Andreas Mikkelsen και φυσικά ο ηγέτης της Hyundai, Thierry Neuville, που μέχρι τώρα όλα φτάνει στην πηγή και νερό δεν πίνει. Το ίδιο και η Hyundai στους κατασκευαστές, καθώς επέστρεψε το 2014 όταν και ήταν τέταρτη στη βαθμολογία, ήταν τρίτη το 2015 αλλά την τελευταία τριετία έχει κολλήσει στη δεύτερη θέση. Πράγμα που ελπίζουν να αλλάξει με τη συνεισφορά του Loeb.

«Η έλευση του Sebastien στην ομάδα, η εμπειρία του, η αυτοπεποίθησή του αλλά και το επίπεδο ανταγωνιστικότητάς του, νομίζω πως θα τους βοηθήσει όλους. Αποτελεί προστιθέμενη αξία την ομάδα και έχει πραγματική αύρα που θα βοηθήσει όλους γύρω του την επόμενη σεζόν. Έχουμε βρεθεί πολύ κοντά στον να κατακτήσουμε τον τίτλο, φέτος ήμασταν διεκδικητές μέχρι το τελευταίο πρωινό της σεζόν», είπε στο βρετανικό Autosport ο Team Manager της Hyundai Motorsport, Alain Penasse.

Advertisement

Μένει να δούμε αν αυτή η σπουδαία μεταγραφή θα βοηθήσει την κορεάτικη ομάδα να κατακτήσει επιτέλους την κορυφή του WRC.

neuville-finland18-a640

Advertisement