Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Τι είναι το Gymkhana GRiD που έρχεται στο Μαραθώνα;

Ελλάδα 3:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι είναι το Gymkhana GRiD που έρχεται στο Μαραθώνα;

ΑΓΩΝΕΣ

Τι είναι το Gymkhana GRiD που έρχεται στο Μαραθώνα;

ΑΓΩΝΕΣ

H αντίστροφη μέτρηση για το Gymkhana GRiD 2016 European Gauntlet έχει αρχίσει και η ώρα του απόλυτου σόου με… καμένο λάστιχο, πλησιάζει! Στις 29-30 Οκτωβρίου ο Ken Block και η εντυπωσιακή παρέα του αναμένεται να ξεσηκώσουν το ελληνικό κοινό στον Μαραθώνα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Σας έχουμε ήδη ενημερώσει για το πρόγραμμα της εκδήλωσης αλλά και τα λόγια του δαιμόνιου Αμερικανού για την πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα. Τι θα λέγατε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τι είναι το Gymkhana GRiD;

Πρόκειται για μια μοναδική μίξη Drift με Drag Racing σε συνδυασμό με ωμή οδηγική και πνευματική ικανότητα. Δεν έχει σημασία αν οδηγεί κανείς ένα Ford 600 ίππων κατασκευασμένο για ράλι ή ένα ένα πισωκίνητο roadster. Αυτό που μετράει, είναι το ταλέντο πίσω από το τιμόνι. Η φιλοσοφία του Gymkhana GRiD και το στήσιμο της πίστας δίνουν την δυνατότητα σε αυτοκίνητα χαμηλότερης ιπποδύναμης να νικήσουν τα τέρατα των 600 ίππων!

Advertisement
Advertisement

Gymkhana-GRiD-EuroFinal15-a640

Το Gymkhana GRiD έχει δύο κατηγορίες και δίνει την δυνατότητα μαχών ανάμεσα σε τετρακίνητα αλλά και πισωκίνητα οχήματα. Φυσικά, απόλυτος αντίπαλος είναι ο χρόνος.

Το πρώτο Gymkhana GRiD πραγματοποιήθηκε το 2010 στην πίστα Irwindale Speedway. O Ken Block κάλεσε παγκόσμια ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και παθιασμένους ερασιτέχνες οδηγούς  να αναμετρηθούν. Από τότε το Gymkhana Grid  έχει κάψει λάστιχα στα X -Games και από τις Ηνωμένες Πολιτείες, μεταπήδησε και στην Ευρώπη.

Advertisement

Gymkhana-GRiD-EuroFinal15-e640