Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Θα πατάει σε Michelin το Nissan GT-R LM NISMO

Ελλάδα 20:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα πατάει σε Michelin το Nissan GT-R LM NISMO

ΑΓΩΝΕΣ

Θα πατάει σε Michelin το Nissan GT-R LM NISMO

ΑΓΩΝΕΣ

Η «επίθεση» της Nissan στους αγώνες αντοχής και μάλιστα στην κορυφαία κατηγορία LMP1, θα έχει ως βασικό συνεργάτη τη Michelin.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Συγκεκριμένα, θα πατάει πάνω σε ελαστικά της γαλλικής μάρκας, διαστάσεων 31/71-16 εμπρός και 20/71-16 πίσω. Ναι, καλά διαβάσατε, τα εμπρός ελαστικά θα είναι μεγαλύτερα!

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που μας επέλεξε η Nissan, με την οποία θα συμπορευθούμε κατά την διάρκεια όλων των φάσεων του προγράμματος LM P1. Μετά από τις αποδοτικές συνεργασίες μας στα project “Garage 56” το 2012 και το 2014, καθώς και τις επιτυχίες στο πρωτάθλημα SuperGT στην Ιαπωνία, όπου κερδίσαμε τρεις τίτλους κατά τις τέσσερις τελευταίες σεζόν, ήταν φυσικό η Michelin να γίνει συνεργάτης ως προς τα ελαστικά και σε αυτό το νέο project της ιαπωνικής μάρκας. Η Nissan GT-R LM NISMO είναι ένα φανταστικό εργαστήριο του μέλλοντος, το οποίο απαιτεί άμεσα υψηλές επιδόσεις : η δημιουργία ελαστικών για το αυτοκίνητο αυτό υπήρξε μια πρόκληση την οποία η Michelin δεν δίστασε να αντιμετωπίσει», είπε σχετικά ο αγωνιστικός διευθυντής της γαλλικής εταιρείας, Pascal Couasnon.

Advertisement
Advertisement

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Διευθυντής Brand, Marketing & Sales της NISMO παγκοσμίως, Darren Cox, τόνισε: «Η κατηγορία LM P1 θέτει τους κατασκευαστές απέναντι σε έναν μεγάλο αριθμό τεχνικών προκλήσεων. Για τη Nissan GT-R LM NISMO, ήταν θέμα ζωτικής σημασίας να έχουμε έναν συνεργάτη ως προς τα ελαστικά ο οποίος να είναι έτοιμος να ξεπεράσει τα όρια μαζί μας, προκειμένου να αναλάβουμε από κοινού μια νέα φάση καινοτομίας. Η Michelin ήταν πολύτιμος συνεργάτης για εμάς, κατά τα project μας “Garage 56” και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε και πάλι μαζί τους στο πρόγραμμά LM P1».

Διαβάστε περισσότερα για το ριζοσπαστικό Nissan GT-R LM NISMO που έχει τον κινητήρα αλλά και την κίνηση στον εμπρός άξονα, πατώντας εδώ!