Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τέρμα γκάζι στην έρημο (video)

Ελλάδα 21:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τέρμα γκάζι στην έρημο (video)

NEWSMOTO

Τέρμα γκάζι στην έρημο (video)

NEWSMOTO

Είναι φορές που οι αναβάτες και οι οδηγοί αγώνων δεν χρειάζονται τίποτα περισσότερο από ένα εντυπωσιακό σκηνικό, για να προσφέρουν ατελείωτο θέαμα.

Advertisement
Advertisement

Αυτή είναι μία από εκείνες της φορές. Το video που σας παραθέτουμε έχει τίτλο «DESERTED» και έχει γυριστεί σε μία επική περιοχή που ονομάζεται « Ocotillo Wells» και απλώνεται στην κομητεία του Σαν Ντιέγκο, στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Τι το ιδιαίτερο έχει πέρα από το ερημικό τοπίο; Την πληθώρα φυσικών εμποδίων που αποτελούν ιδανική παιδική χαρά για όποιον έχει φαντασία. Και δεκάδες μονοπάτια και διαδρομές που αποτελούν πρόκληση για αναβάτες κάθε είδους.

Μάλιστα πρόκειται για ένα μέρος όπου το να πάρεις το όχημά σου, μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο και να αρχίσεις τα παιχνίδια, είναι καθόλα νόμιμο! Είναι όμως και επικίνδυνο καθώς ο βαθμός δυσκολίας σε κάποια σημεία είναι υψηλός.

Advertisement
Advertisement

Αυτό είναι εμφανές στο video με πρωταγωνιστή τον Axell Hodges, αθλητή με διακρίσεις στα X-Games και τάση για παράτολμα άλματα. Κάνει πολλά από δαύτα, παρέα με φίλους όπως ο Rodrigo Ampudia, πολύ-πρωταθλητής σε αγώνες off road.

Τα υπόλοιπα είναι απλά… θέαμα. Πατήστε Play και απολαύστε τους!