Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δράμα στη Μόσχα, νεκρός ο Antonelli (video)

Ελλάδα 9:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δράμα στη Μόσχα, νεκρός ο Antonelli (video)

NEWSMOTO

Δράμα στη Μόσχα, νεκρός ο Antonelli (video)

NEWSMOTO

Πρόωρο και θλιβερό φινάλε στην ημέρα δράσης στην πίστα της Μόσχας για το πρωτάθλημα Superbike. Στον υποστηρικτικό θεσμό της κατηγορίας SuperSport, ο Αντρέα Αντονέλι έχασε τη ζωή του… ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Η βροχή είχε κάνει πολύ δύσκολες τις συνθήκες στο ρωσικό σιρκουί. Παρότι ο αγώνας του WSBK ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα με νικητή τον Μαρκ Μελάντρι (BMW Motorrad Goldbet), στη SuperSport δυστυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου κιόλας γύρου, επικράτησε χάος στην πίσω ευθεία της πίστας. Ο 25χρονος Αντονέλι έχασε τον έλεγχο της Kawasaki της Go Eleven έπεσε αλλά το σπρέι νερού καθιστούσε αδύνατο να τον δουν οι αναβάτες που έπονταν.

Δυστυχώς, ο συμπατριώτης του Ιταλός Λορένζο Ζανέτι τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Ο Αντονέλι μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας αλλά απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Advertisement
Advertisement

Γεννημένος στο Καστιλιόνι ντι Λάγκο στις 17 Ιανουαρίου του 1988, μετά από τα επιτυχημένα περάσματα του στις κατηγορίες 600 και 1000 Stock, είχε 22 αγώνες στο ενεργητικό του στο πλαίσιο της κατηγορίας  World Supersportκαι βρισκόταν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, με καλύτερο τερματισμό την τέταρτη θέση στην πίστα του Άραγκον.

Μετά από το δυστύχημα του Αντονέλι, δεν έλαβαν χώρα οι υπόλοιποι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για την ημέρα.