Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Συνεχίζονται οι ελληνικές επιτυχίες στο F1 In Schools

Ελλάδα 2:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεχίζονται οι ελληνικές επιτυχίες στο F1 In Schools

ΑΓΩΝΕΣ

Συνεχίζονται οι ελληνικές επιτυχίες στο F1 In Schools

ΑΓΩΝΕΣ

Κάθε μέρα και ακόμα ψηλότερα φτάνουν οι ελληνικές ομάδες στους Παγκόσμιους Τελικούς του F1 In Schools για το 2016, που διεξάγονται στην πίστα του Ώστιν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Όλα ξεκίνησαν με τους αγώνες αυτόματης εκκίνησης, όπου η Infinite Racing ήταν δεύτερη σημειώνοντας παράλληλα προσωρινό παγκόσμιο ρεκόρ ενώ η Aeolus Racing ήταν τέταρτη! Είκοσι-τέσσερις ώρες μετά, στους αγώνες αντίδρασης, η Infinite Racing ήταν ξανά δεύτερη, με την Aeolus Racing να ανεβαίνει μία θέση, συμπληρώνοντας το Top 3.

Τελικά το καλό… τρίτωσε στους νοκ άουτ αγώνες, όπου οι δύο ομάδες μας ξεχώρισαν ανάμεσα σε 39 ομάδες μαθητών από 23 χώρες από κάθε άκρη του πλανήτη. «Εξολοθρεύοντας» τον ανταγωνισμό, προκρίθηκαν αμφότερες στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί απόψε, στις 3 μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας (μπορείτε να τον δείτε LIVE στο NewsAuto).

Advertisement
Advertisement

knockout-2-final

Αυτή η κόντρα θα αποτελέσει και το κύκνειο άσμα για το αγωνιστικό μέρος της φετινής διοργάνωσης, αφού θα ακολουθήσει η τελετή των απονομών. Ακόμα κι αν στη συνολική βαθμολογία όπου μετρούν η παρουσίαση των pit, το πορτοφόλιο των ομάδων αλλά και η δουλειά που έχουν κάνει σε τομείς όπως το μάρκετινγκ και η προβολή, δεν έχουμε ανάλογα αποτελέσματα, οι μαθητές μας έχουν προκαλέσει αίσθηση με τις επιδόσεις τους.

Όλα αυτά σε ένα θεσμό τον οποίο παρακολουθεί στενά όλη η κοινότητα της Formula 1. Καλή επιτυχία στις ομάδες μας!

Advertisement

knockout-greek-cars640