Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

SEAJETS Ράλι Ακρόπολις: Οι δηλώσεις μετά τις πρώτες αναγνωρίσεις

Ελλάδα 15:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

SEAJETS Ράλι Ακρόπολις: Οι δηλώσεις μετά τις πρώτες αναγνωρίσεις

ΑΓΩΝΕΣ

SEAJETS Ράλι Ακρόπολις: Οι δηλώσεις μετά τις πρώτες αναγνωρίσεις

ΑΓΩΝΕΣ

Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών οδήγησαν την Οργανωτική Επιτροπή του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2017 στην τροποποίηση του προγράμματος αναγνωρίσεων, με αποτέλεσμα τα πληρώματα σήμερα (πρώτη ημέρα) να κάνουν δοκιμές στην κατατακτήρια ειδική της Λαμίας, αλλά και στις ειδικές Seajets Γραβιά και Άμφισσα.

Advertisement
Advertisement

Οι ειδικές διαδρομές σύμφωνα με τους οδηγούς είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ακολουθούν οι δηλώσεις μερικών από τους πρωταγωνιστές, μετά το πέρας της διαδικασίας.

Nasser Al-Attiyah: «Οι ε.δ. είναι σε καλή κατάσταση. Έχουμε δει μόλις δύο, αφού τις άλλες τις προετοιμάζουν. Οι σημερινές ήταν πολύ καλές και θα έλεγα ότι δε θυμίζουν το Ακρόπολις που ήξερα. Δεν είναι τόσο σκληρές όσο κατά το παρελθόν. Παρόλα αυτά είμαι σίγουρος ότι ο αγώνας θα είναι όσο σκληρός περιμένουμε».

Kajetan Kajetanowicz: «Οι ε.δ. είναι πιο μαλακές από πέρυσι και σε καλύτερη κατάσταση. Αυτό μου προκάλεσε εντύπωση. Υπάρχουν κάποια κομμάτια με μερικές πέτρες, οπότε ίσως η σειρά εκκίνησης να είναι πιο σημαντική φέτος».

Advertisement
Advertisement

Murat Bostanci: «Οι δρόμοι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, στεγνές και ίσως λίγο σκληρές. Θα υπάρχουν αρκετές πέτρες. Αύριο θα είναι δύσκολο το πρόγραμμα, αφού θα έχουμε να κάνουμε πολλές ε.δ.. Μπορεί φέτος να συμμετέχουμε με αυτοκίνητο προδιαγραφών R5, αλλά ο αγώνας παραμένει σκληρός».

Γιώργος Φιλιππίδης: «Οι ειδικές είναι πολύ καλές. Η Άμφισσα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δε διαπίσωσα κάποιο πρόβλημα».

Αλέξανδρος Τσουλόφτας: «Η πρώτη ε.δ. είναι αρκετά τεχνική και η δεύτερη γρήγορη. Βέβαια, φέτος θα υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα προδιαγραφών R5 και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, αλλά αυτό θα είναι πρόκληση για εμάς και ενδιαφέρον για τους θεατές».

Advertisement

Acropolis17testing-Nasser_Al_Attiyah_02-640

Σωκράτης Τσολακίδης: «Πάρα πολύ καλές οι ε.δ., σε εξαιρετική κατάσταση. Αξίζουν συγχαρητήρια στην οργάνωση για τη δουλειά που έκανε. Οι Καρούτες (Άμφισσα) δε χαλάνε, παρόλο που έχει βρέξει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Στη Γραβιά, στο πρώτο ανηφορικό κομμάτι η σειρά εκκίνησης θα παίξει το ρόλο της, ενώ στο κατηφορικό όχι. Στην Άμφισσα, επειδή η επιφάνεια είναι σκληρή, δε θα έχει τόσο μεγάλη σημασία».

Advertisement

Θέμης Χαλκιάς: «Η Γραβιά και οι Καρούτες είναι καταπληκτικές. Απλά, στις Καρούτες επειδή έβρεξε έχουν βγει κάποιες πέτρες στην επιφάνεια».

Γιάννης Αναγνωστάκος: «Η Άμφισσα θεωρώ ότι έχει χαλάσει αρκετά. Λόγω της βροχής έχει καθαρίσει το χώμα και έχουν βγει πέτρες στην επιφάνεια, αλλά είναι η κλασική Άμφισσα, γρήγορη και ωραία όπως την ξέρουμε. Η Γραβιά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Έχει γίνει τρομερή δουλειά. Δεν υπάρχει ίχνος λάσπης και από εκεί και πέρα το κατηφορικό κομμάτι είναι το γνωστό γρήγορο Δροσοχώρι».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Advertisement