Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

ROC: Ακόμη και εκεί κέρδισε ο Vettel!

Ελλάδα 10:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ROC: Ακόμη και εκεί κέρδισε ο Vettel!

ΑΓΩΝΕΣ

ROC: Ακόμη και εκεί κέρδισε ο Vettel!

ΑΓΩΝΕΣ

Είναι σίγουρο πως στον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και οδηγό δεν αρέσει να χάνει. Αυτή τη φορά, κέρδισε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου στο Race of Champions.

Advertisement
Advertisement

TOY TAKH ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Αντίπαλος του Vettel στον μεγάλο τελικό ήταν ο εννιά φορές νικητής στις 24 Ώρες του Μαν,Tom Kristensen. Ο Vettel κέρδισε για πρώτη φορά το ROC ως οδηγός ενώ θυμίζουμε πως έχει κερδίσει ως μέλος της γερμανικής ομάδας έξι φορές από το 2007 έως το 2012 μαζί με το Schumacher. Φέτος ο Vettel είχε ως συνεργάτη το Nico Hulkenberg.

Μιλώντας για τη νίκη του ο Vettel τόνισε: «Για να είμαι ειλικρινής έχω προσπαθήσει τόσες φορές να κερδίσω εδώ που σήμερα για μένα είναι έκπληξη που τα κατάφερα. Καθώς δεν υπάρχει πολύς διαθέσιμος χρόνος μέσα στο αυτοκίνητο είναι κλειδί να βρίσκεις το ρυθμό όταν μετράει. Το κατάφερα σήμερα και πήγαν όλα καλά. Στον πρώτο από τους τρεις τελικούς με τον Tom πίεσα πάρα πολύ. Στο δεύτερο αγώνα ο Tom είχε κάποιο πρόβλημα οπότε δεν ήταν στα ίσα αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και αισθάνομαι μεγάλη τιμή για τη νίκη».

Advertisement
Advertisement

Ο Vettel για να φτάσει στον τελικό μονομάχησε και κέρδισε τους Solberg, Hulkenberg και Coulthard. Ο Κρίστενσεν είχε κερδίσει τους Piquet, Plato και Buncompe. Νωρίτερα είχαν αποκλειστεί οι Button, Massa, Ricciardo, Grosjean.

Το Κύπελλο Εθνών το πήραν για πρώτη φορά Βρετανοί. Ο λόγος για τους Plato και Priaulx που κέρδισαν στον τελικό τη Γερμανική ομάδα των Vettel, Hulkenberg.

Advertisement