Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

RallyCross: Αφεντικό και στη Σουηδία ο Kristoffersson

Ελλάδα 5:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

RallyCross: Αφεντικό και στη Σουηδία ο Kristoffersson

ΑΓΩΝΕΣ

RallyCross: Αφεντικό και στη Σουηδία ο Kristoffersson

ΑΓΩΝΕΣ

Το Höljes είναι στη μέση του πουθενά, μία κουκίδα στον χάρτη της Σουηδίας, με μόλις 143 μόνιμους κατοίκους. Ωστόσο μία φορά κάθε χρόνο, γίνεται επίκεντρο του κόσμου του RallyCross καθώς στην πίστα του φιλοξενείται ένας από τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες της σεζόν!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο έβδομος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, τον οποίο έσπευσαν να παρακολουθήσουν από κοντά περισσότεροι από 45 χιλιάδες θεατές! Αυτοί απόλαυσαν το πάντα εξαιρετικό θέαμα του ταχέως αναπτυσσόμενου θεσμού και είδαν οδηγούς της Monster Energy να κάνουν το 1-2, με τον τοπικό ήρωα στην κορυφή!

Μεγάλος νικητής ήταν ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Johan Kristoffersson που ήταν για έκτο συνεχόμενο αγώνα στο βάθρο! Με αυτή την επιτυχία, ο οδηγός της PSRX Volkswagen World RX Team Sweden, αύξησε το προβάδισμά του στους 31 πόντους! O 28χρονος κέρδισε δύο από τους τέσσερις προκριματικούς, τον ημιτελικό, τον τελικό και έκανε και τον ταχύτερο γύρο του τριημέρου!

Advertisement
Advertisement

Δεύτερος ήταν ο Andreas Bakkerud με το Ford Focus RS RX της Hoonigan Racing, που παραδοσιακά τα πηγαίνει εξαιρετικά στη συγκεκριμένη πίστα. Κέρδισε πέρυσι και μετράει πέντε σερί παρουσίες στο βάθρο! Το Top3 συμπλήρωσε ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC, Sebastien Loeb, με το Peugeot 208 της Team Hansen.

Αναλυτικά η κατάταξη του τελικού:
rallycross17-holjes-results640short
Αναλυτικά η βαθμολογία:
rallycross17-post-holjes-standings640tall