Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Τα video highlights της ΕΔ3

Ελλάδα 18:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλι Ντακάρ: Τα video highlights της ΕΔ3

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Τα video highlights της ΕΔ3

ΑΓΩΝΕΣ

Γεμάτη δράση ήταν και η τρίτη ημέρα του τεσσαρακοστού Ράλι Ντακάρ και δέκατου που λαμβάνει χώρα στα εδάφη της Νότιας Αμερικής. Δράση που συμπυκνώνεται στο πολύ ενδιαφέρον 9λεπτο video που ετοίμασαν οι διοργανωτές.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Πληρώματα και αναβάτες ξεκίνησαν από το Πίσκο του Περού, βάζοντας πλώρη για το Σαν Χουάν ντε Μαρκόνα. Ενδιάμεσα έπρεπε να καλύψουν 502 χιλιόμετρα, τα 295 εξ αυτών σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η ειδική διαδρομή περιελάμβανε δοκιμασία στην έρημο Ίκα, με το υψόμετρο να φτάνει τα 695 μέτρα και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους 19 έως τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Στο video μπορείτε να δείτε όλα όσα έγιναν, αρχής γενομένης από τους δύο τροχούς. Πλάνα από την Οδύσσεια σε αφιλόξενα εδάφη, άλματα αλλά και δηλώσεις των πρωταγωνιστών (Joan Barreda, Toby Price, Kevin Benavides, Sam Sunderland).

Advertisement
Advertisement

Έπειτα ακολουθεί η δράση από την κατηγορία των αυτοκινήτων, με μαγευτικά πλάνα από το Περού, το φλεγόμενο Toyota Hilux της Alicia Reina, το ατύχημα του Nani Roma που τον τραυμάτισε τόσο ώστε να αποσυρθεί από τον φετινό αγώνα, την αντεπίθεση του Nasser Al-Attiyah αλλά και δηλώσεις του οδηγού από το Κατάρ, καθώς και του Cyril Despres.

Περισσότερα, πατώντας play…

Advertisement

Διαβάστε πατώντας εδώ όσα έγιναν στην ΕΔ3 αλλά και τους νικητές σε κάθε κατηγορία.