Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ 2017: Best of the rest o Nani Roma

Ελλάδα 15:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ράλι Ντακάρ 2017: Best of the rest o Nani Roma

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ 2017: Best of the rest o Nani Roma

ΑΓΩΝΕΣ

Το 39ο Ράλι Ντακάρ αποτελεί πια παρελθόν, με όσους από τους συμμετέχοντες κατάφεραν να ολοκληρώσουν την 9000 χιλιομέτρων διαδρομής, να αποτελούν αναμφίβολα ήρωες! Ανάμεσα σε αυτούς που όργωσαν με επιτυχία Αργεντινή, Παραγουάη και Βολιβία, ήταν και φέτος ο Nani Roma.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (ps@newsauto.gr)

Ο 44χρονος που κέρδισε το Ράλι Ντακάρ το 2004 με μοτοσυκλέτα και το 2014 στην κατηγορία αυτοκινήτων με Mini, φέτος έτρεξε για πρώτη φορά με το Toyota Hilux της Overdrive Racing. Και κατάφερε στο τέλος του δρόμου, να είναι best of the rest, πίσω από την τριπλέτα κορυφής της Peugeot.

«Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα που φέραμε, φυσικά θα ήμουν ακόμα περισσότερο αν είχαμε ανέβει στο βάθρο. Το δεύτερο μέρος του αγώνα ήταν πολύ σκληρό και οι οδηγοί της Peugeot έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι και να εξελίξουμε όσα μας καθυστέρησαν και μας δημιούργησαν προβλήματα φέτος», είπε ο Roma που είχε ως συνοδηγό του τον επίσης Ισπανό Αlex Haro-Bravo.

Advertisement
Advertisement

roma-dakar17-b640

Ο καλύτερος τους χρόνος ήρθε στην πέμπτη ειδική διαδρομή του φετινού αγώνα όπου ήταν δεύτεροι, ενώ στις πρώτη και την τέταρτη ειδική είχαν σημειώσει τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

roma-dakar17-e640