Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Πρεμιέρα για το Seajets Ενιαίο Skoda

Ελλάδα 19:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρεμιέρα για το Seajets Ενιαίο Skoda

ΑΓΩΝΕΣ

Πρεμιέρα για το Seajets Ενιαίο Skoda

ΑΓΩΝΕΣ

H ώρα της πρεμιέρας για το SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda πλησιάζει αφού ο πρώτος γύρος του νέου θεσμού διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουλίου και αφορά στη 16η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Ο αγώνας προσμετρά παράλληλα και στο Κύπελλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδας αλλά σίγουρα θα κλέψουν την παράσταση τα Fabia 1.2 TSI του Ενιαίου. Στην εκκίνηση θα βρεθούν 15 αυτοκίνητα πλήρως προετοιμασμένα και εναρμονισμένα στους τεχνικούς κανονισμούς του θεσμού. Οι συμμετοχές είναι χωρισμένες σε δύο επιμέρους κατηγορίες, καθώς έχουν ξεχωριστή κατάταξη οι οδηγοί ηλικίας κάτω των 30 ετών – δηλαδή οι 7 από τους 15

Πρέπει να σημειωθεί πως στο Πρωτάθλημα θα συμμετέχουν ακόμη 8 Skoda Fabia 1.2 TSI τα οποία δυστυχώς στον πρώτο αυτό αγώνα, κατέστη αδύνατο να προετοιμαστούν εγκαίρως.

Advertisement
Advertisement

Ασφαλώς η παρουσία των νέων οδηγών έχει και ξεχωριστή σημασία για τον θεσμό του Ενιαίου αλλά και τους ελληνικούς αγώνες γενικά και στο πλαίσιο αυτό ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου υπενθυμίζεται πως έχει δεχτεί την προσφορά της SEAJETS για τα αντίστοιχα χρηματικά έπαθλα στους νικητές.