Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Πού θα πάει ο Ogier;

Ελλάδα 7:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πού θα πάει ο Ogier;

ΑΓΩΝΕΣ

Πού θα πάει ο Ogier;

ΑΓΩΝΕΣ

Κάθε χειμώνα η… πόρτα του WRC ανοίγει και κλείνει για να αποχαιρετήσει ή να υποδεχθεί νέες ομάδες. Το 2017 επιστρέφουν με πλήρη εργοστασιακή εμπλοκή η Toyota και η Citroen, όμως η Volkswagen – κυρίαρχη την τελευταία τετραετία – ξάφνιασε τους πάντες ανακοινώνοντας την αποχώρησή της (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το «αντίο» των Γερμανών σημαίνει ότι ο τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής Sebastien Ogier (όπως και οι team mates του Andreas Mikkelsen και Jari-Matti Latvala) μένει χωρίς αγωνιστικό μπάκετ. Ο 33χρονος Γάλλος είναι αυτή τη στιγμή το πιο… καυτό όνομα στην αγορά και δύσκολα θα παραμείνει άνεργος το 2017.

Η φημολογία θέλει τουλάχιστον δύο από τις τρεις εργοστασιακές ομάδες (Toyota και Citroen) να εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον, όπως επίσης η ημι-εργοστασιακή M-Sport που εξελίσσει το αγωνιστικό Ford Fiesta. Με δηλώσεις του στο Autosport, ο επικεφαλής της, Malcolm Wilson παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Ogier: «Δεν είναι μυστικό ότι αποτελεί τη νο1 επιλογή μου για οδηγός τη νέα σεζόν. Είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε το αυτοκίνητο που μπορεί να του χαρίσει τον πέμπτο παγκόσμιο τίτλο».

seb-ogier-where-to-go-info-2

Θα δούμε και του χρόνου τον Ogier να πανηγυρίζει τίτλο με τον συνοδηγό του, Julien Ingrassia;

Advertisement
Advertisement