Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Pole position για Stoner!

Ελλάδα 11:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Pole position για Stoner!

ΑΓΩΝΕΣ

Pole position για Stoner!

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Κέισι Στόνερ σημείωσε τη καλύτερη επίδοση στις κατατακτήριες δοκιμές του MotoGP του Philip Island. Ο Αυστραλός πετούσε εντός έδρας αφού ήταν μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τον ανταγωνισμό! Η εκπληκτική επίδοση που χάρισε τη pole στον εργοστασιακό αναβάτη της Honda, ήταν στο 1.29.623 και σημειώθηκε με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του γιατί στο ξεκίνημα της διαδικασίας είχε πτώση! Δεύτερος ήταν ο Χόρχε Λορένθο με την εργοστασιακή Yamaha ενώ άλλο μισό δευτερόλεπτο πιο πίσω ήταν Honda RC213V του Ντάνι Πεντρόσα.

Advertisement
Advertisement

Οι δύο μονομάχοι του τίτλου θα μοιραστούν τη πρώτη σειρά της εκκίνησης με τον τοπικό ήρωα, σε έναν αγώνα που αναμένεται συναρπαστικός – ενδεχομένως και καθοριστικός για την τελική έκβαση του πρωταθλήματος.

Στη δεύτερη σειρά, οι Yamaha Tech 3 των Καλ Κράτσλοου και Αντρέα Ντοβιτσιόζο, έχουν κάνει σάντουιτς τον Στέφαν Μπράντλ της LCR Honda. Στη τρίτη σειρά, θα βρίσκονται ο Αλβάρο Μπαουτίστα (Honda Gresini), ο Βαλεντίνο Ρόσι (Ducati) και ο Ράντι Ντε Πουνιέ (Aspar) που ήταν και ταχύτερος ανάμεσα στις μοτοσυκλέτες CRT.

Να σημειωθεί πως στο τέλος των κατατακτήριων, άρχισε να βρέχει.
[nggallery id=863]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!