Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Pole position για Lorenzo στο Άραγκον

Ελλάδα 12:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Pole position για Lorenzo στο Άραγκον

ΑΓΩΝΕΣ

Pole position για Lorenzo στο Άραγκον

ΑΓΩΝΕΣ

Ο φετινός τίτλος στο MotoGP αποτελεί ισπανική υπόθεση, το ίδιο ήταν και η μάχη της Pole position στο Άραγκον. Με τον Χόρχε Λορένθο να χαμογελά στο τέλος. Κόντρα στις προβλέψεις, ο καιρός βελτιώθηκε και στις κατατακτήριες δοκιμές οι αναβάτες χρησιμοποίησαν σλικ ελαστικά. Η πέμπτη φετινή πρωτιά του αναβάτη της Yamaha ήρθε χάρη στο 1.49.404 που πέτυχε λίγο πριν το τέλος.

Advertisement
Advertisement

Ο Ντάνι Πεντρόσα με την εργοστασιακή Honda ακολούθησε, χάνοντας χρόνο μετά από μία πτώση στην αρχή της διαδικασίας. Γι’ αυτόν η νίκη στον αγώνα της πατρίδας του αποτελεί μονόδρομο, αν θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι κατάκτησης του τίτλου.

Ξανά ανταγωνιστικός ο Καλ Κράτσλοου της Yamaha Tech 3 που πίεσε τους δύο Ισπανούς και τελικά θα μοιραστεί μαζί τους τη πρώτη σειρά της εκκίνησης. Στη δεύτερη θα βρίσκονται η εργοστασιακή Yamaha του Μπεν Σπις, η LCR Honda του Στέφαν Μπραντλ και ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο (Yamaha Tech 3).

Έβδομος ο Τζόναθαν Ρία με την εργοστασιακή Honda, μία θέση μπροστά από τη Ducati του Βαλεντίνο Ρόσι που είχε πτώση, όπως άλλωστε και ο ομόσταβλός του, Νίκι Χέιντεν, που ακολούθησε.

Advertisement
Advertisement

Το MotoGP του Άραγκον, που αποτελεί τον δέκατο-τέταρτο γύρο της σεζόν, θα διεξαχθεί στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής.
[nggallery id=647]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)