Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Πετυχημένη επέμβαση για την άτυχη Floersch

Ελλάδα 7:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πετυχημένη επέμβαση για την άτυχη Floersch

ΑΓΩΝΕΣ

Πετυχημένη επέμβαση για την άτυχη Floersch

ΑΓΩΝΕΣ

Η Sophia Floersch, που συγκλόνισε τον κόσμο των αγώνων με το τρομακτικό ατύχημα που είχε την Κυριακή στο θρυλικό Macau Grand Prix και τον αγώνα της F3, υποβλήθηκε σε 11ωρη (!) επέμβαση με στόχο την αντιμετώπιση τον τραυμάτων στη σπονδυλική της στήλη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Οι γιατροί χρησιμοποίησαν κομμάτι οστού από το ισχίο της για να αντιμετωπίσουν τη ζημιά σε έναν σπόνδυλό της. Και βγήκαν από το χειρουργείο ικανοποιημένοι από το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Σύμφωνα με τον Fits van Amersfoort, ιδιοκτήτη της ομάδας της 17χρονης, Van Amersfoort Racing, έχουν ξεπεραστεί οι φόβοι για παράλυση: «Αυτός ήταν ο βασικός φόβος. Γι’ αυτό και η επέμβαση έπρεπε να γίνει γρήγορα, . Όμως όλα λειτουργούν και όλα λειτουργούν σωστά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Advertisement
Advertisement

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε από το ιατρικό επιτελείο που έκανε την επέμβαση, τονίστηκε πως τα άκρα της είναι ενεργά και πως θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου δύο εβδομάδες.

Το ατύχημα της Γερμανίδας έγινε στο γύρο 4, όταν χτύπησε το πίσω μέρος του μονοθεσίου του Jehan Daruvala κι έπειτα το μονοθέσιό της ανεξέλεγκτο χτύπησε εκείνο του Sho Tsuboi προτού εκτοξευτεί πάνω από το φράκτη ασφαλείας και πέσει σε μία κατασκευή όπου βρίσκονταν κριτές και φωτογράφοι, τραυματίζοντας τρεις εξ αυτών.

Sophia-Floersch-d640

Advertisement

Στο νοσοκομείο παραμένουν οι δύο, ο Κινέζος φωτογράφος Chan Weng Wang που υπέστη ρήξη ύπατος και θα νοσηλευτεί για άλλες 10 μέρες και ο κριτής Chan Cha που έσπασε το σαγόνι του και είχε πολλά τραύματα από θραύσματα, ο οποίος θα παραμείνει στο νοσοκομείο για άλλες 3-4 μέρες.

Θυμηθείτε τι συνέβη και δείτε το ατύχημα από διάφορες λήψεις, πατώντας εδώ.

Advertisement