ΑΓΩΝΕΣ

Περήφανος ο Lorenzo

Ελλάδα 23:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Περήφανος ο Lorenzo

ΑΓΩΝΕΣ

Περήφανος ο Lorenzo

ΑΓΩΝΕΣ

O Jorge Lorenzo έσπασε τη γκίνια και στο MotoGP της Ισπανίας πανηγύρισε την παρθενική του νίκη στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα. Εύλογα ήταν περιχαρής…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Λίγο μετά το λουτρό σαμπάνιας στο βάθρο της Χερέθ ντε λα Φροντέρα, ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha ήταν πανευτυχής για την 34η νίκη του στην κορυφαία κατηγορία των δύο τροχών.

«Είμαι περήφανος για μένα και την ομάδα. Επιτέλους η σκληρή δουλειά μας απέδωσε καρπούς, μετά από μία σειρά προβλημάτων που ήταν πέραν του ελέγχου μας. Το πρόβλημα στο κράνος μου στη Ντόχα, η ασθένειά μου στο Ώστιν και τα ελαστικά στην Αργεντινή, δεν μας επέτρεψαν να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Αυτή τη φορά, το έκανα όλο το τριήμερο. Ήμουν έτοιμος να πηδήξω στη λίμνη από τη χαρά μου! Είμαι 28… αν ήμουν 23 ίσως να το είχα κάνει αλλά την τελευταία στιγμή, αποφάσισα να σταματήσω και να επιστρέψω στη μοτοσυκλέτα. Ήταν σημαντικό να κερδίσω περισσότερους βαθμούς από τον Valentino γιατί έχει κάνει πολύ δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν και είναι σταθερά στο βάθρο», είπε ο Lorenzo.

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα αλλά και πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τη μάχη στην ιβηρική πίστα, πατώντας εδώ.