Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Πάει στην Toyota o Latvala

Ελλάδα 22:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πάει στην Toyota o Latvala

ΑΓΩΝΕΣ

Πάει στην Toyota o Latvala

ΑΓΩΝΕΣ

Λίγες εβδομάδες μετά τη σοκαριστική απόφαση της Volkswagen Motorsport να εγκαταλείψει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι στο οποίο κυριαρχούσε τα τελευταία χρόνια, ο Jari-Matti Latvala εξασφάλισε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Ο Φινλανδός οδηγός αναμένεται σύντομα να επισημοποιήσει τη συνεργασία του με την Toyota που πραγματοποιεί τη μεγάλη επιστροφή στο WRC, από το οποίο αποχώρησε το 1999. Δεδομένου πως επικεφαλής του project της ιαπωνικής ομάδας είναι ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής Tommi Makinen, ήταν καιρό τώρα κοινό μυστικό πως οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις.

Άλλωστε ο βετεράνος οδηγός έχει στήσει την ομάδα στη Φινλανδία και με συμπατριώτες του πίσω από το τιμόνι! Τα δύο εργοστασιακά Yaris WRC με το πλήρες πρόγραμμα θα τα οδηγούν ο Latvala και ο Juho Hanninen ενώ περιορισμένο πρόγραμμα θα έχει και ο πρωταγωνιστής φέτος στην κατηγορία WRC, Esapekka Lappi.

Advertisement
Advertisement

latvala-australia16-a640

Μιλώντας στο Βρετανικό Autosport, ο Latvala τόνισε πως ακόμα δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές και πως ακόμα δεν έχει οδηγήσει το Yaris. Σε αντίθεση με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Sebastien Ogier, που είχε την πολυτέλεια να οδηγήσει και το αγωνιστικό της Toyota αλλά και εκείνο των της M-Sport, καθώς ζυγίζει τις επιλογές του ενόψει της σεζόν του 2017.