Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Novikov και Neuville στη Qatar M-Sport

Ελλάδα 6:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Novikov και Neuville στη Qatar M-Sport

ΑΓΩΝΕΣ

Novikov και Neuville στη Qatar M-Sport

ΑΓΩΝΕΣ

Δύο πολύ ελπιδοφόρες για το μέλλον μεταγραφές ανακοίνωσε η Qatar M-Sport. Το 2013 πίσω από το τιμόνι του Ford Fiesta WRC θα βρίσκονται ο Ρώσος Ευγένι Νοβίκοφ και ο Βέλγος Τιερί Νεβίλ! Αμφότεροι θα συμμετάσχουν και στα 13 ράλι του επόμενου παγκοσμίου πρωταθλήματος. Έτσι, με ηγετική μορφή τον Μάντς Όστμπεργκ, η βρετανική ιδιωτική ομάδα θα έχει τρία αυτοκίνητα σε φουλ πρόγραμμα τη νέα σεζόν!

Advertisement
Advertisement

Τα παραπάνω έγιναν προφανώς με τα πετροδολάρια του Qatar που αποτελεί το χορηγό της ομάδας, στηρίζοντας παράλληλα και το αγωνιστικό πρόγραμμα του Νάσερ-Αλ Ατίγια που θα οδηγεί και τέταρτο Fiesta της ίδιας ομάδας, σε επτά αγώνες του 2013!

Όσο για τις δύο νέες προσθήκες, ο Νοβίκοφ είναι 22 ετών, γεννημένος στη Μόσχα. Έτρεχε και τις δύο προηγούμενες σεζόν για λογαριασμό της M-Sport, με καλύτερο αποτέλεσμα τη δεύτερη θέση πέρυσι σε Πορτογαλία και Σαρδηνία.

Προέρχεται από τη Citroen Junior Team, με τα χρώματα της οποίας έτρεχε πέρυσι και ο 24χρονος Νεβίλ (με εξαίρεση το Ράλι Νέας Ζηλανδίας όπου έτρεξε για πρώτη φορά με τα χρώματα του Qatar). Καλύτερος τερματισμός του στα 18 ράλι του παγκοσμίου πρωταθλήματος που έχει τρέξει, είναι η τέταρτη θέση που κατέλαβε πέρυσι στη Γαλλία.
[nggallery id=1256]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement