Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Νέα εμφάνιση για την Hoonigan Racing

Ελλάδα 12:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα εμφάνιση για την Hoonigan Racing

ΑΓΩΝΕΣ

Νέα εμφάνιση για την Hoonigan Racing

ΑΓΩΝΕΣ

Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς για το Πρωτάθλημα World RX, ο οποίος διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, η Hoonigan Racing θα παρουσιάσει τη νέα εμφάνιση της ομάδας των Ken Block και Andreas Bakkerud.

Advertisement
Advertisement

Η νέα εμφάνιση των rallycross αγωνιστικών Focus RS RX της Ford Performance σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το διάσημο Βρετανό καλλιτέχνη David Gwyther, ο οποίος είναι γνωστός ως Death Spray Custom. Τα νέα χρώματα στα αυτοκίνητα των Block και Bakkerud αποπνέουν έντονη ενέργεια χάρη στους κεραυνούς που συνδυάζονται με τρισδιάστατα στοιχεία.

Πέρα από τη δουλειά του στο σχεδιασμό των αυτοκινήτων, ο Death Spray Custom φιλοτέχνησε τα νούμερα και τα ονόματα των δύο οδηγών. Επίσης, επανασχεδίασε τα καθιερωμένα σλόγκαν της Hoonigan “Kill All Tires,” και “Ain’t Care,” καθώς και ένα ολοκαίνουργο λογότυπο της Hoonigan πάνω στα αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

«Κάθε χρόνο εδώ στη Hoonigan Racing και στη Hoonigan Industries προσπαθούμε να δημιουργούμε τα καλύτερα αγωνιστικά χρώματα που υπάρχουν στο χώρο των αγώνων»,  δήλωσε ο Block. «Έχουμε καταφέρει να εξελίσσουμε αυτό που κάνουμε και πάντα προσπαθούμε να συνδυάσουμε τα χρώματά μας με εκπληκτικά γραφικά και καλλιτέχνες, ώστε τα αυτοκίνητά μας να είναι εντυπωσιακά και μοναδικά σε εμφάνιση στην πίστα. Με τον ίδιο τρόπο, θα φτιάξουμε νέα προϊόντα ένδυσης με τα λογότυπα της Hoonigan, καθώς και άλλα καταπληκτικά προϊόντα με τους συνεργάτες μας».