Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Μία βόλτα στο Μεξικό με i20 WRC (video)

Ελλάδα 7:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία βόλτα στο Μεξικό με i20 WRC (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Μία βόλτα στο Μεξικό με i20 WRC (video)

ΑΓΩΝΕΣ

To Ράλι Μεξικού αποτέλεσε ίσως την τελευταία σημαντική διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού που «έτρεξε» λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια ακόμα κι αυτό, ολοκληρώθηκε πρόωρα, μετά το τέλος του σκέλους του Σαββάτου, ώστε να διασφαλιστεί πως τα πληρώματα και τα μέλη των ομάδων θα μπορούσαν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους καθώς ολοένα και αυξάνονταν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί.

Έτσι ο Thierry Neuville που εγκατέλειψε την Παρασκευή όταν στο ένατο χιλιόμετρο της ένατης ειδικής διαδρομής προδόθηκε από τα ηλεκτρικά του Hyundai i20 Coupe WRC, έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την επιστροφή του στις βαθμολογούμενες θέσεις αλλά και να πάρει bonus από την power stage.

Όμως ο Βέλγος πρόλαβε να μας χαρίσει μερικές ενδιαφέρουσες στιγμές στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι. Όπως για παράδειγμα στο video που σας παραθέτουμε και αφορά στις προσπάθειές του στο shakedown.

Advertisement
Advertisement

Ο Neuville σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στη μήκους 5.51 χιλιομέτρων διαδρομή «Llano Grand». Δείτε το πως, πατώντας play…

Διαβάστε επίσης:
Επίσημο: Ματαιώθηκε το Grand Prix Αυστραλίας
MotoGP: Αναβολή και για το MotoGP της Αργεντινής. Δείτε το νέο καλεντάρι
Rallycross: Ακυρώθηκε ο αγώνας της Αγίας Πετρούπολης